La bogeria final no evita el repartiment de punts

Obert fins al darrer sospir. Peke i Mario van marcar en els últims minuts i van tornar a deixar l’empat al marcador predominant fins al 82’

sants 1 Ascó 1

SANTS:Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Navarro, Gala (Guille, 65’), Fabregat, Crivillés (Sumarroca, 46’), Borrull (Mario Cantí, 46’), Cura i Gaudioso.ASCÓ:Sergio, Pato, Artur Godia, Josep Ramon, Enric Bernat, Toldrà (Argilaga, 70’), Sarda, Joan Domingo, Sergi Masqué (Peke, 75’), Joan Roca (Xavier, 56’) i Víctor Miranda.GOLS:0-1 (82’) Peke. 1-1 (93’) Mario Cantí.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Gaudioso, Alberto i Cura i al visitant Pato.PÚBLIC:300 espectadors a l’Energia.

Mario Cantí en l’últim minut va evitar la tradició que persegueix l’Ascó durant aquest inici de temporada. Fins ahir, els riberencs havien acabat tots els partits amb 1-0 o 0-1 i a l’Energia semblava no ser una excepció després que Peke avancés els visitants quan faltaven 8 minuts per al final de l’enfrontament. L’entrega del conjunt de Tito Lossio –ahir dirigint des de la grada després de ser expulsat dissabte– va deixar l’empat que havia predominat fins als darrers instants de l’enfrontament i d’aquesta manera els locals van sumar el segon empat de la temporada.

En la primera meitat, l’equip blanc-i-verd va arrencar millor i durant els primers minuts va tenir més possessió de pilota i alguna arribada tímida a l’àrea rival. A partir del minut 20, però, els ebrencs van fer un pas endavant i van disposar de les millors oportunitats de tota la primera meitat. En la segona part, el Sants, amb les entades de Sumarroca i Mario, va buscar amb més insistència la porteria de Sergio, però els barcelonins continuaven sense estar encertats de cara a gol.

Tot va canviar en el minut 82, quan l’Ascó –que només havia tingut aproximacions de perill al contraatac– es va avançar a través de la diana de Peke. I, quan el partit semblava resolt, el Sants va fer un últim esforç i Mario Cantí, en una jugada embolicada dins de l’àrea, va signar l’empat en el minut 93.