1a femenina

Derrota del Barça a Kazakhstan (3-1)

Futbol. UEFA Women’s Champions League. Un gol del BIIK Kazygurt en el temps afegit del primer temps i un altre en l’inici de la segona part han descol·locat les blaugrana, que hauran de remuntar per superar l’eliminatòria

El Barça ha perdut per 3-1 contra el BIIK Kazygurt en l’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League, i haurà de remuntar en el partit de tornada que es jugarà el proper 26 de setembre al Miniestadi si vol ser a la ronda de vuitens de final de la màxima competició europea.

Les jugadores de Fran Sánchez han estat millors en el primer temps i han tingut algunes ocasions per avançar-se, però la bona actuació de la portera Zheleznyak ha evitat el gol visitant, sobretot en una rematada d’Andonova i un u contra u amb . Bárbara Latorre, una de les millors. El joc ha tingut moltes interrupcions en forma de lesió, i l’ensurt més gran l’ha donat la defensa local Myasnikova, que ha hagut de ser retirada per una ambulància. En el temps afegit, Gabella ha aprofitat una acció confusa en la sortida d’un córner per fer situar l’1-0 amb el qual s’ha arribat al descans.

Fran Sánchez ha fet dos canvis per començar la segona part i ha fet entrat a Pina i Bonmatí, però el BIIK Kazygurt ha sorprès les blaugrana amb la segona diana. Ikwaput ha sorprès amb una centrada-xut que ha entrat a la porteria de Sandra Paños després de tocar el pal, i ha complicat el matx per a les blaugrana. El Barça buscava la reacció per retallar distàncies amb les locals però Gabella, en un contraatac, ha marcat el tercer. Les blaugrana, però, no han abaixat els braços amb el 3-0 i Toni Duggan ha recollit una pilota al segon pal i ha fet el primer de les visitants. El BIIK Kazygurt s’ha tancat al darrera i el Barça no ha deixat d’insistir però no ha pogut fer el segon.