3a divisió FEF

Una aposta que ja dona punts

Eric Jiménez. L’extrem llagosterenc va completar una gran actuació a Vilafranca amb un gol de jugada en el primer minut i un altre de falta directa

El projecte del Llagostera a tercera divisió ha incorporat aquest estiu diversos noms de futbolistes consolidats en la categoria, però al Gironès també hi han arribat noms amb menys trajectòria però amb una gran voluntat de créixer. Una de les apostes és Eric Jiménez, extrem de 21 anys fitxat del Vilassar de Mar i que aquest dimarts, a Vilafranca, va ser protagonista amb dos gols –el primer i el segon– que encarrilaven la victòria llagosterenca per 0-3.

En la seva tercera titularitat del curs, Eric Jiménez va tornar la confiança dipositada en ell amb un rendiment immediat. En la primera jugada del partit a Vilafranca va poder marcar el seu primer gol amb la samarreta del Llagostera: “És una jugada que tenim preparada per quan fem la sacada inicial. Ens va sortir a la perfecció i Sascha va pentinar molt bé per deixar-me sol davant del porter. Després, també vaig tenir l’encert de definir molt bé”, recorda el davanter dels del Gironès. Si la primera diana va arribar de jugada, en la segona, l’ex del Vilassar de Mar va fer gala d’una altra de les seves qualitats: els llançaments de falta. En aquest apartat, Eric Jiménez reconeix que al seu costat té un bon mestre. “Quan no hi ha Pitu al camp, l’entrenador em dona aquesta responsabilitat. La vaig assumir i el llançament va entrar. En el dia a dia em fixo molt en com xuta en Pitu. Intento aprendre al màxim d’ell.”

Amb els dos gols a Vilafranca, Eric ja ha marcat la meitat dels quatre que va aconseguir la temporada passada a Vilassar, on tot i no poder mantenir la categoria va ser dels jugadors més destacats jugant 31 partits i més de 2.000 minuts.

Una oportunitat d’or

Amb tota una carrera al davant, Eric Jiménez veu en la seva arribada a Llagostera la seva gran oportunitat per fer-se un nom en el món del futbol. Després de formar-se en clubs com ara l’Espanyol i l’Hospitalet i començar a despuntar en equips com l’Unificació Bellvitge o el Viladecans, l’atacant blau-i-vermell es mostra molt motivat davant del repte de competir a les files de l’ambiciós projecte del Llagostera: “És una gran oportunitat. He arribat a un club que ha baixat de 2a A a 2a B i de 2a B a tercera però té potencial per tornar a la categoria de bronze i lluitar per la zona alta. Tinc molta il·lusió per créixer com a futbolista i també fer créixer de nou el Llagostera”, diu el jugador, que acumula 213 minuts en cinc jornades.

EL PROTAGONISTA

Els gols arriben si hi ha un bon treball de l’equip. Ara m’ha tocat a mi, però el més important és que el grup continuï fent bé la feina
Tinc molta il·lusió de créixer com a futbolista i també de fer créixer de nou al Llagostera
Eric Jiménez
jugador del Llagostera

Amantini, un bon perfil per a l’eix defensiu

El Llagostera busca un reforç per al central on ara mateix disposa de tres efectius clars com són Cunill, Viale i Pol Gómez. Entre els candidats hi ha Juan Pablo Amantini, que un cop desvinculat aquesta setmana del Cerdanyola encaixaria en el perfil que vol Oriol Alsina. Club i futbolista ja han mantingut converses en espera que hi hagi un acord. Amantini, de 34 anys, té una dilatada experiència a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)