Girona

Quique Cárcel: “Volia Douglas des del minut u”

El Girona ha fet aquesta tarda la presentació de Douglas Luiz, que enceta la segona etapa al club. Després d’un primer any de poc protagonisme, el brasiler cedit pel City confia que el canvi a la banqueta comporti un canvi de rol. “La temporada passada va ser molt difícil per a mi, però per al grup va ser bona i això és el que importa. Cal pensar en positiu i arribo amb la mentalitat de canviar i aportar coses al Girona. La idea era quedar-me al City, però les coses han anat com han anat. He de tenir la mentalitat forta i intentar tornar. Crec que no hauria tornat si hi hagués Machín i ell tampoc em voldria.” El jove jugador ha apuntat que on millor rendeix és el mig del camp i es pren l’exercici anterior com d’aprenentatge. “Va ser un any que no havia viscut. Vaig aprendre que pots no jugar i espero q no es repeteixi. Tenia altres ofertes, però vam seure amb l’agent i el club i vam entendre que Girona podria ser la millor opció. Estic content de ser aquí i espero fer una bona temporada a Girona.”

Quique Cárcel, al seu torn, s’ha mostrat satisfet de veure que Douglas Luiz torna a Girona, Malgrat la manca de protagonisme del primer any. “Estic content que accepti el repte. M’agrada perquè demostra bona mentalitat. El volia des del minut u i era complicat perquè no va tenir un any bo. El fet que canviés l’entrenador obria una petita porta. L’he seguit, he parlat amb gent del City, de com ha crescut, amb Pep, amb Txiki, etc. Crec que té molt de potencial. Han quedat contents i el fet que no es pogués inscriure va fer que ho tornes a demanar. Vaig veure que volia demostrar coses i revertir la situació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)