3a divisió FEF

Un penal per decantar-ho

En la pròrroga. Una pena màxima permet al Sant Andreu classificar-se

sant andreu 1 gernika 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Juanan, 99’), Ton Alcover, Víctor (Jaume Grau, 45’), Ferran, Juanan, Elhadji i Kuku (Carlos, 74’).GERNIKA:Altamira, Kevin, Ander, Aimar, Carracedo, Lander (Ontiñano, 110’), Parra (Garai, 88’), Gorka, Etxabe, Pradera (Santamaría, 82’) i Igor.GOLS:1-0 (115’) Ton Alcover, de penal.ÀRBITRE:Ripoll Solano. T.G.: Als locals David López. Ferran, Jaume i Elhadji; i als visitants Gorka i Lander.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.

Un penal transformat per Ton Alcover a cinc minuts del final de la pròrroga va permetre al Sant Andreu eliminar el Gernika i superar la segona eliminatòria de la copa. El duel va estar marcat per la igualtat i per la dificultat per jugar la pilota, a conseqüència de la forta tromba d’aigua que havia caigut sobre l’estadi quadribarrat una hora abans del seu inici.

Amb una gespa entollada, jugar per terra va ser gairebé missió impossible. Per tant, va tocar buscar pilotes llargues. En el primer temps, Etxabe va posar a prova Segovia i Kuku, a Altamira, però els dos porters van estar més encertats.

Després del descans, el Gernika va tenir més domini però el Sant Andreu va saber defensar-se amb ordre. Ja en la pròrroga, Segovia va ser providencial en el 92, ja que va salvar un un contra un amb Gorka. A partir d’aquí, els locals van pressionar més i van buscar més el gol fins que unes mans dins l’àrea visitant van suposar el penal decisiu, ben executat per Alcover.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)