L’Hospitalet passa per sobre de l’Ascó i es manté invicte

3a divisió. Exhibició dels riberencs, que no van deixar opció al conjunt de la Ribera d’Ebre

L’HOSPITALET 4 ASCÓ 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Diego, Eudald, Rodri, Gabriel, Javi Lara, Canario, David Jiménez, Ton Ripoll (Alfonso, 67’), Salinas (Ripoll, 56’) i Cheikh (Kevin, 76’).ASCÓ:Eudald, Pato (Joan Domingo, 46’), Argilaga, Artur, Josep Ramon, Sardà, Xavi Jaime, Miranda, Masqué (Xavi Toldrà, 46’), Peke i Héctor Garcia (Joan Roca, 60’).GOLS:1-0 (6’) Ton Ripoll. 2-0 (45’) Ton Ripoll. 3-0 (61’) Cheikh. 4-0 (75’) Alfonso.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:als locals Rodri, Eudald, Ripoll; al visitant Argilaga.PÚBLIC:uns 300 espectadors.COMENTARI:L’Hospitalet es va mostrar clarament superior a l’Ascó des del primer minut i es manté invicte en la lliga. Ben aviat Ton Ripoll va obrir la llauna després d’una incursió per la banda esquerra i va superar el porter Eudald. Els riberencs van ser molt superiors al primer temps i haurien pogut eixamplar distàncies si Cheikh hagués estat més encertat. Per part de l’Ascó, escassa presència ofensiva i debilitat defensiva, demostrada un cop més en la darrera acció del primer temps, quan Ton Ripoll, sol al segon pal, va enviar al fons de la xarxa una centrada des de la dreta (45’). La sentència va arribar tot just en superar l’hora de partit, amb una cavalcada de David Jiménez per la dreta, assistint Cheikh (61’). Al final, Canario va enviar una pilota al pal, però Christian Alfonso va ser l’artífex de la cirereta i el quart gol del vespre.