Girona

Semàfor verd a Montilivi

193 dies després. L’última victòria del Girona com a local va ser el 9 de març passat contra el Deportivo (2-0). Els gols de Stuani i Juanpe van significar aleshores el sisè triomf seguit

Montilivi, un camp de ratxes, va enterrar-ne dilluns una de molt negativa que ha anat a cavall de la temporada passada i de l’actual. El Girona ha estat set partits seguits sense guanyar com a local i amb un balanç deficient (2 punts de 21). El denominador comú de les dues últimes victòries a Montilivi és que han estat contra equips gallecs, però ha hagut de passar més de mig any –193 dies– perquè els blanc-i-vermells poguessin celebrar un altre triomf davant la seva afició. El 2-0 contra el Deportivo del 9 de març passat va ser l’últim i aleshores va significar ampliar una ratxa increïble de sis victòries consecutives a casa (18 punts de 18). El Llevant la va estroncar amb un empat, però el 0 de 12 a Montilivi per acabar la temporada (Betis, Espanyol, Eibar i València) va fer mal. El Girona no va poder trencar aquest malefici fins dilluns, després d’un inici poc prometedor amb dos partits a casa (Valladolid i Madrid) i només un punt.

Una ratxa pitjor a casa

Els set partits que el Girona ha enllaçat sense guanyar a casa no són la pitjor ratxa de l’equip com a local en l’LFP. Al final de la temporada 2014/15 i al principi de la 2015/16, l’equip va encadenar fins a vuit partits sense guanyar a Montilivi. La sèrie va començar amb la històrica garrotada contra el Lugo (1-1), va continuar en el play-off amb el Saragossa (1-4) i es va perllongar en els sis primers partits del curs següent: Numància (0-1), Osca (0-0), Llagostera (2-2), Almeria (1-1), Saragossa (0-0) i Lugo (0-1). Això sí, entre les dues últimes victòries –1-0 contra el Llagostera el 24 de maig i 3-0 contra l’Albacete el 22 de novembre– van passar 183 dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)