Girona

Tres noms propis

Dels catorze jugadors que Eusebio va alinear contra el Celta, Stuani, Douglas Luiz i Pedro Porro van tenir papers preponderants. L’uruguaià va tornar a exhibir el seu instint letal a dins de l’àrea i va ser el factor desequilibrant; el brasiler va ser la gran sorpresa en l’onze però al mateix temps va dibuixar unes capacitats que el curs passat no s’intuïen per enlloc, i l’extremeny és una troballa que ben aviat farà oblidar Maffeo, el jugador que semblava que tothom trobaria a faltar aquesta temporada.

L’olfacte, intacte

A l’Uruguai, Cristhian Stuani està a l’ombra de Luis Suárez i d’Edison Cavani, però a Montilivi no hi ha ningú que li discuteixi gaire res. Doumbia i Choco Lozano hauran d’estar molt fins per esgarrapar minuts al pitxitxi del Girona del curs passat (21 gols), que dilluns va tenir a dalt la companyia de Portu. Stuani ja ha fet tres gols que han donat ben bé quatre punts i només les dues primeres espases del Barça i del Madrid, Leo Messi i Karim Benzema, n’han fet més. Stuani, que la temporada passada va ser cinquè en la classificació de màxims artillers, ha tornat fi després d’un mundial improductiu pel que fa a gols.

Un altre Douglas

Douglas Luiz ja ha igualat en només un dia un parell de xifres de la temporada passada: la de titularitats i la de partits complets. Machín només li va donar 90 minuts el dia que el tècnic va llençar el partit contra el Barça. El brasiler, que va anar de menys a més, va evitar amb una amonestació en el minut 95 que el Girona acabés immaculat de targetes per primera vegada a primera divisió. El migcampista ja és a només 204 minuts d’igualar la seva participació en tota la temporada passada (15 partits, dels quals 14 incomplets).

La sensació

Pedro Porro (19 anys fets la setmana passada) és una de les sensacions del Girona. Màxim golejador del juvenil el curs passat (15 gols), el seu pas per segona B va ser sonat (amb tres estonetes en els tres últims partits va marcar tres gols) i efímer. Perquè difícilment l’extrem reconvertit a carriler tornarà al Peralada. De fet, quan hagi disputat sis partits més a primera divisió, que serà aviat, ja no podrà jugar més amb el filial en la categoria de bronze.

CRISTHIAN STUANI

Ja ha marcat tres gols i només el superen Messi i Benzema, que n’han fet quatre

DOUGLAS LUIZ

En només un dia ha igualat les titularitats i els partits complets del curs passat

PEDRO PORRO

Ha participat en els quatre partits i ja no ha de pensar en clau de filial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)