Girona

Ramalho, a punt

Entrenament. La tornada del defensa basc amplia la competència a l’eix central i dona una opció més a Eusebio per al lateral dret

Mentre Mojica i Planas encara continuen treballant per reincorporar-se al grup, el central Jonas Ramalho podria ser una de les novetats en la llista de convocats del partit de diumenge al Camp Nou. Eusebio ja va dir en una roda de premsa que la seva recuperació estava en la recta final i en la sessió d’ahir a La Vinya ja se’l va veure fent tots els exercicis al costat dels seus companys.

La seva reaparició serviria per afegir competència en el grup i donar més opcions al tècnic, i és que Ramalho serà una opció més a l’eix amb tres centrals –el curs passat va ser un dels més utilitzats a la dreta– i permetria tenir un relleu al carril en cas de necessitat, però sobretot disposar d’un lateral més si Eusebio torna a apostar per la defensa de quatre.

Camí de la normalitat

D’altra banda, ahir Pere Pons i Choco Lozano també es van reincorporar als entrenaments amb la resta de la plantilla, un cop recuperats de les molèsties físiques. En tots dos casos, però, es van retirar en el tram final de la sessió per no forçar la màquina. En el que queda de setmana, tant el mig com el davanter s’acabaran de posar a prova per poder estar a disposició del tècnic de cara a diumenge.

MÉS PECES

Pere Pons i Lozano, que tenien molèsties, també es van entrenar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)