Girona

“El que més em preocupa és que es cuidi l’abonat”

El capità. Granell diu que si es juga a Miami és perquè totes les parts hi estan a favor i entén que els socis són els més afectats

El Barça-Girona arriba sense tenir del tot clar que el partit de la segona volta, programat inicialment a Montilivi, s’acabi traslladant a Miami. És la voluntat tant de la Lliga de Futbol Professional com dels dos clubs, que van fer la petició formal a la federació espanyola, un dels organismes que ho ha d’autoritzar. “Vam tenir una xerrada amb el club, arran de tota la informació que ha anat sortint, però és un tema que, en no ser oficial, és difícil de comentar”, va dir Àlex Granell. El capità, però, hi va entrar: “Estic convençut que si s’acaba fent és perquè totes les parts hi estan a favor; entre aquestes, l’AFE. A mi se’m fa estrany, però segur que és pel bé del club i de la Lliga, i segur que està tot molt ben estudiat i analitzat”. El gironí, això sí, té molt clar quina és la part més perjudicada i que s’ha de tenir en compte: “El que més em preocupa és que es cuidi el soci del Girona. És el que vull. Crec que el soci ha d’estar més que compensat perquè se li treu un partit especial. Estic convençut que tractaran de satisfer-lo.” Interpel·lat per si el Girona perdia possibilitats, Granell va dir: “Si es fa, serà especial per a tots. No jugar a Montilivi segur que per a nosaltres és un handicap, però ves a saber si una experiència tan lluny també podria ser positiva.” També en va parlar Borja García: “La meva opinió és que m’agradaria més jugar a Montilivi. Però també pot tenir parts positives anar a Miami. El club està creixent i traslladaries el Girona a un altre continent. Però ara és parlar per parlar, perquè no hi ha res oficial.”

“El 20%” de l’AFE

El president de la LFP, Javier Tebas, i el de l’AFE, David Aganzo, es van tornar a reunir ahir. El sindicat havia demanat més informació després de la primera trobada, i insisteix que no en té prou. “Amb la informació que tenim, els jugadors no poden anar als Estats Units. Falta tot tipus d’informació, econòmica, de salut i d’horaris. Volem un informe real. Les condicions de treball es modifiquen en l’article 8 i 9 del conveni. Volem veure si són les condicions adequades”, va dir Aganzo, que qualifica en un 20% –Tebas parlava d’un 90%– les possibilitats que el Girona-Barça es disputi a Miami. Tebas assegura que enviaran al sindicat tota la informació que reclama i manté el convenciment que s’acabarà anant a Miami.

MÉS OBSTACLES

L’AFE insisteix que no té prou informació per autoritzar el partit a Miami
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)