Balança desigual

Contra el Barça. Eusebio s’hi ha enfrontat set cops com a tècnic, sempre de la Real, amb un únic triomf

Eusebio Sacristán té un balanç negatiu contra el Barça. S’hi ha enfrontat set vegades, sempre com a tècnic de la Real Sociedad, i el resultat és d’un sol triomf, un empat i cinc derrotes. D’aquests set partits, dos van ser de copa, en què l’equip de Sant Sebastià va caure eliminat per un global de 6-2 (el Barça va acabar guanyant la competició del KO en derrotar en la final l’Alavés).

En la lliga, i amb Eusebio Sacristán a la banqueta, la Real Sociedad va allargar la temporada 2015/16 la malastrugança d’Anoeta per al Barça. Els blaugrana encadenaven sis visites en aquell escenari (cinc de lliga i una de copa) i n’hi van afegir una sisena: un gol d’Oyarzabal va derrotar l’equip que aleshores dirigia Luis Enrique. El Barça encara encadenaria un vuitè partit sense guanyar al camp de la Real Sociedad, amb Eusebio encara d’entrenador: en el curs 2016/17, hi va empatar 1-1 (Willian José va fer l’1-0 en el 52’ i Messi, l’1-1 set minuts després). En els seus tres primers partits contra el Barça com a tècnic de la Real, el balanç d’Eusebio va ser d’una derrota, una victòria i un empat. Els quatre últims (dos de lliga i dos de copa) s’han resolt amb derrotes. Eusebio s’enfrontarà ara al Barça com a tècnic del Girona. No ho va fer quan estava al Celta perquè els gallecs militaven a segona A.