2a divisió FEF

Volen fer el pas definitiu

Ja toca. El Peralada rep la visita de l’Atlètic Balears (12 h) amb l’objectiu de confirmar el seu creixement amb la primera victòria de la temporada després de tres empats en quatre partits

En els quatre primers partits de la temporada el Peralada ha anat madurant a poc a poc, consolidant el bloc i assimilant els conceptes que vol imposar el tècnic, Chicho. Tot i no haver guanyat cap partit, els xampanyers han superat aquesta primera etapa del curs amb tres empats i només una derrota contra l’Olot (0-1). Per això els de l’Alt Empordà avui volen fer un pas més i aconseguir la primera victòria al municipal contra l’Atlètic Balears (12 h), però sense tornar-se bojos ni posar-se pressió. “Estem en un procés d’aprenentatge brutal i sabíem que l’inici seria complicat, de manera que veiem el got mig ple. Hem de fer partits estables i amb un bon rendiment com al Miniestadi i la victòria segur que arribarà”, valora Chicho.

El fet és que el partit contra el conjunt balear arriba amb l’equip en zona de descens per primera vegada aquesta temporada. Tot i ser encara molt aviat, el Peralada ha d’intentar sortir del pou com més aviat millor per evitar entrar en un estat d’ansietat com el del curs passat que acaba complicant oferir un bon rendiment. Per escalar en la taula els xampanyers hauran de superar un Atlètic Balears que arriba després de dues derrotes consecutives, però que posarà les coses molt difícils al de Chicho. “És un rival del tot diferent a nosaltres i serà un partit diferent del que va ser contra el Barça B. Ells van per feina i necessiten resultats immediats i per tant faran un futbol molt més pràctic al qual ens pot costar adaptar-nos, però sabem que ho hem de fer”, analitza el tècnic, que creu que la urgència del rival els pot beneficiar: “Venen a Peralada a guanyar sí o sí perquè necessiten estar en la zona alta de la classificació i això els pot perjudicar si no els surt el partit que esperen i no es veuen superiors.”

Chicho tindrà la baixa del central Teo, encara lesionat, i de Nahuel, que tot i tenir la fitxa a punt encara no ha arribat a Catalunya. En canvi, Álamo ja està recuperat de la lesió i fins i tot el tercer porter del Girona José Aurelio Suárez ja podria estar a disposició del tècnic un cop recuperat de la lesió a l’espatlla que l’ha tingut un any inactiu.

LA PRÈVIA

Estem en procés d’aprenentatge. Hem de fer partits estables i amb un bon rendiment com al Miniestadi i la victòria segur que arribarà
Venen a Peralada a guanyar sí o sí i això els pot perjudicar si no els surt el partit que esperen
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)