3a divisió FEF

La falta de punteria del Santfe i la lluita de l’Ascó deixen un empat

Els visitants, delmats per les baixes. El conjunt de la Ribera d’Ebre aguanta els atacs dels locals en el primer temps, i en el segon fan lluir Toni Casamayor amb un parell d’ocasions

santfeliuenc 0 ascó 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Michel Owono, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López, Sani Bello (Joel Paredes, 76’), Romo (Ferran Roca, 83’) i Maldonado (Collado, 65’).ASCÓ:Sergio López, Dani Argilaga (Iñaki, 93’), Artur Gòdia, Enric Bernat, Toldrà (Pato, 72’), Peke, Xavi Jaime (Jani, 83’), Joan Domingo, Riki, Víctor Miranda i Sergi Masqué.ÀRBITRE:Rodríguez Díaz.T.G.:al santfeliuenc Maldonado; i als visitants Dani Argilaga, Víctor Miranda i Pato.PÚBLIC:uns 300 espectadors a Les Grases.

El Santfeliuenc va desaprofitar una ocasió inigualable de sumar tres punts contra un Ascó delmat per les absències. Els locals van anar de més a menys, i, si en la primera part haurien pogut marcar molts gols, en la represa no van trobar espais i els asconencs fins i tot es van estirar provocant més d’un ensurt. A la desesperada els blanc-i-blaus van cercar un gol que mai no va arribar.

En els primers 45 minuts, el Santfe va ser el clar dominador. Quatre ocasions molt clares van acompanyar les temptatives ofensives dels locals. Sani es va autoconstruir una acció de gol però la seva rematada va ser defectuosa. A la mitja hora una falta executada magistralment per David Romo va ensopegar amb el travesser. Tot seguit, un cop de cap de David López va fer volar Sergio López. I, en el 44’, una ocasió immillorable per a Sani, però el porter ebrenc va endevinar la intenció en un mà a mà que semblava inapel·lable.

En la represa els visitants es van animar i fins i tot es van apropar amb un cert perill als dominis de Toni. El porter local va haver de demostrar la seva classe en un parell d’accions, especialment una en un xut col·locat de Peke. El Santfeliuenc va mirar de trobar la rapidesa de Collado i Joel. Però l’Ascó va respondre amb ordre. Només a les acaballes el conjunt local va tornar a posar setge a l’àrea visitant, sense èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)