2a divisió FEF

Càstig excessiu per al Sabadell

2a divisió B. El conjunt arlequinat encaixa dos gols agònics i perd contra l’Ontinyent tot i haver generat les millors ocasions del partit

sabadell 0 ontinyent 2

SABADELL:Roberto, Cobo, Óscar Rubio, Aleix Coch, Ángel, Nico, Pol (Gato, 52’), Adri Cuevas, Josu (Felipe Sanchón, 52’), Néstor (Edgar, 72’) i Arturo.ONTINYENT:Craviotto, Albiol, Fuster, Felip, Julen, Calahorro, Javi Llor (Pablo Carbonell, 76’), Juanan, Almirón (Soler, 71’), Fran Machado (Echaide, 92’) i Tito.GOLS:0-1 (89’) Fran Machado. 0-2 (94’) Tito.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:Al local Aleix Coch i als visitants Albiol, Fuster, Felip i Julen.PÚBLIC:1.804 espectadors.

El Sabadell no va poder encadenar un segon bon resultat i va claudicar de forma injusta contra un Ontinyent que va aconseguir molt amb molt poc. Els visitants, però, van tenir la inspiració de cara en els darrers compassos i van fer dos gols.

L’equip de Seligrat va començar dominant i, en el primer temps, va acaparar tot el perill. Així, després de veure com li anul·laven un gol en fora de joc, Arturo va estar a punt d’obrir la llauna en el 21’ i en el 40’. Els xuts del davanter, però, van acabar fora per poc. Després de la represa, qui va tenir-la va ser Gato (65’), però Craviotto va desviar la seva rematada. La rèplica de l’Ontinyent, en el 76’, va ser una rematada de cap de Fuster que va topar amb la fusta. Al final, quan semblava que el 0-0 seria el marcador definitiu, Fran Machado va aprofitar una pilota morta per obrir la llauna (89’). En el temps afegit, amb el Sabadell buscant l’empat, va caure el segon gol, obra de Tito, en un contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)