Girona

La col·lecció comença a fer goig

L’empat al Camp Nou, a més de reforçar la confiança d’un equip en creixement, suposa el primer gran impacte del Girona en la seva segona temporada a l’elit

Els blanc-i-vermells ja van frustrar el Madrid i l’Atlético el curs passat

Encara l’hauria pogut fer més grossa, però el Girona va sortir més que satisfet de la seva segona experiència a primera al Camp Nou. El 2-2 contra el Barça, després de dues victòries seguides, és un altre impuls anímic per a un equip que està en creixement i que ha anat progressant des que Eusebio va rescatar el patró de joc de la temporada passada. I més enllà de la injecció de moral, el Girona va aconseguir fer-se veure en un dels grans escenaris del futbol mundial, en el seu primer gran impacte de la segona temporada a l’elit. Després de debutar a la màxima categoria amb una victòria històrica contra el Madrid a Montilivi, i de frustrar també l’Atlético, el Girona ha estat capaç de discutir la fiabilitat habitual del Barça a casa en la seva segona visita.

“Estem molt contents després d’aquesta segona visita al Camp Nou. Crec que hem aconseguit un fet històric”, resumia Marc Muniesa, que va recuperar la titularitat després de dues jornades fora de l’onze. “Sabíem que, tot i jugar amb deu, el Barça podia tenir el control. Volíem anar cap amunt però al final les forces, contra un equip com el Barça, pesen una mica”, reconeixia el central, que pensa ja en la visita del Betis dijous a Montilivi (22 h): “És un punt molt merescut, l’hem de valorar i l’hem de fer bo dijous”. L’equip va començar d’una manera ideal una setmana intensa que tancarà diumenge a Osca.

Els escenaris

L’anomenada por escènica no va frustrar el Girona, que va puntuar en un estadi amb 76.055 espectadors. I tot i que els aficionats visitants es van fer sentir –hi havia més de 1.500 seguidors gironins, però molt repartits en la immensitat del Camp Nou–, quan el públic local es va posar a animar el Barça, la sensació d’heroïcitat a l’hora de defensar el 2-2 va ser absoluta. El partit de diumenge al Camp Nou va ser el segon amb més públic d’un partit del Girona. El rècord el té el mateix Camp Nou, el del 6-1 de la temporada passada (85.917 espectadors). Les dues entrades al recinte blaugrana superen les del Santiago Bernabéu (59.097) i el Wanda (55.076), fins diumenge l’estadi amb més gent on el Girona havia puntuat després que ho hagués fet també al camp del Betis (45.681).

AMB ORGULL

“Crec que és un fet històric. És un punt que hem de valorar i que hem de fer bo dijous”, diu Muniesa

SENSE POR ESCÈNICA

Més de 76.000 espectadors van veure el partit en un Camp Nou entregat al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)