El Vilafranca en fa prou amb una gran primera part

Superiors. Els penedesencs van ser millors que l’Ascó i van merèixer el triomf

ASCÓ 0 VILAFRANCA 2

ASCÓ:Sergio López, Pato (Riki, 55’), Argilaga, Artur, Enric Bernat, Peke, Xavi Jaime (Marcel, 58’), Joan Domingo, Jani, Miranda i Masqué (Toldrà, 24’).VILAFRANCA:Miguel Ramos, Òscar Sierra, Sergi (Vadilla, 82’), Fontanils, Ignacio (Fati, 88’), Josep Díez, Boira, Oribe, Gestí (Escamilla, 67’), Eric Via i Antonio Pelegrín.GOLS:0-1 (17’) Pelegrín. 0-2 (23’) Díez.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:als locals Pato Miranda, Riki i al tècnic Leo López; i als visitants Gestí i Eric Via.

El Vilafranca va tornar al camí del triomf després de superar l’Ascó, que també arribava al duel en un mal moment de forma. Els d’Ivan Moreno van ser netament superiors en la primera meitat i després de la represa es van limitar a conservar l’avantatge.

Tot i que el conjunt local va començar amb energia, els penedesencs van despertar passat el quart d’hora i van colpejar en dues accions a pilota aturada. Pelegrín, rematant una falta (17’), i Josep Díez, en la sortida d’un córner, van deixar el partit força encarrilat. Abans del descans els visitants van tenir alguna oportunitat més, però el marcador ja no es va moure; tampoc en una segona part sense gaires ocasions.