Reus

Personalitat com a remei

Reus. Els roig-i-negres se sobreposen als problemes que els obliguen a jugar avui en quadre creient fins al final en el seu futbol i en l’esperit competitiu que els fa, malgrat tot, un rival temut

El Reus té molt assumida la situació, que té una plantilla molt curta i que ha de confiar en jugadors del filial. Avui, per exemple, només disposa d’onze futbolistes amb fitxa del primer equip –i dos són porters– per fer front a un dels equips més poderosos de la categoria, un Granada que ha començat fort i que és segon. Prefereix no pensar-hi gaire i afrontar la situació amb mentalitat positiva. Que sobre la gespa són onze contra onze, que els futbolistes joves han estat fins ara a l’altura i que s’han d’aferrar a la personalitat que l’ha fet un equip temut a la categoria. Xavi Bartolo no renuncia al 4-3-3, a una filosofia ofensiva i basada en combinar des del darrere, malgrat que la falta d’efectius podria fer aconsellable ser més conservador i menys atrevit. Bartolo, però, té clar que si el Reus vol sobreviure, ha de continuar sent el Reus.

Mikel Villanueva i Fran Carbia, que es van lesionar a Almeria, s’han unit aquesta setmana a les baixes de Carbonell, Ricardo i Querol. D’aquests, és possible que Carbia i Carbonell ja estiguin recuperats la setmana que ve i que Villanueva ho faci la següent. De moment, avui, Jesús Olmo, el capità, que ha començat la lliga a la banqueta perquè va estar afectat d’entrada pels problemes en les inscripcions i perquè els altres dos centrals han rendit a un bon nivell, debutarà com a titular. Caldrà veure si, per substituir Carbia, Bartolo aposta pel jove Adri Arjona o, per exemple, avança la posició de Bastos.

Bartolo, que avisa del potencial, sobretot en atac, del Granada –“va fer una exhibició la setmana passada contra el Còrdova”, afirma el tècnic–, té ganes que el seu equip obtingui la primera victòria a casa. De moment, els dos triomfs els ha aconseguit a fora, i l’entrenador de Bellvís és conscient que el Reus necessita, més que mai, fer-se respectar a l’estadi municipal.

LA PRÈVIA

Intentarem que el Granada ho passi malament sense la pilota. Anem sense complexos i segurs que podem vèncer
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Ens hem de preparar per a un partit incòmode en un camp incòmode contra un rival competitiu
Diego Martínez
entrenador del granada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)