Reus

El Reus perd contra un Granada amb més pólvora

2a divisió A. Els roig-i-negres han ofert una bona imatge i ha igualat un 0-1, però un gol d’Antonio Puertas en el 75 els ha condemnat

reus 1 granada 2

REUS:Edgar Badia; Shaq Moore (Bastos, 59’), Catena, Olmo, Borja Herrera; Gus Ledes; Martí Vilà (Rubén Enri, 59’), Juan Domínguez, Mario Ortiz, Alfred Planas; i Miguel Linares.GRANADA:Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Martínez, Álex Martínez; Fede San Emeterio, Montoro; Vadillo (Fede Vico, 80’), Antonio Puertas (Quini, 87’), Álex Pozo; i Adrián Ramos (Rodri, 65’).GOLS:0-1 (28’) Víctor Díaz. 1-1 (49’) Linares. 1-2 (75’) Antonio Puertas.ÀRBITRE:Pérez Pallás (col·legi gallec).T.G.:als locals Gus Ledes i Bastos; i als visitants Aarón i Montoro.PÚBLIC:2.475 espectadors.

El Reus ha tornat a oferir una bona imatge davant de la seva afició, però això no ha estat suficient per rascar alguna cosa contra un Granada amb més pólvora i recursos. L’equip roig-i-negre, amb només onze futbolistes amb fitxa del primer equip en la convocatòria, s’ha vist desbordat pels andalusos en el primer temps. Així, Víctor Díaz ha obert la llauna en el 28, amb una canonada llunyana que ha sorprès tothom.

Després de la represa el Reus ha sortit a mossegar i de seguida ha trobat la recompensa del gol. Linares ha aprofitat un mal refús de Rui Silva per batre’l i establir l’empat (49’). Després de l’1-1 els de casa han dominat, però no han generat perill clar i, amb el pas dels minuts, el Granada ha imposat el seu ritme de nou. Al final, una rematada de cap d’Antonio Puertas en el 75 ha acabat desequilibrant la balança en contra d’un Reus que encadena ja dues derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)