Reus

Ase magre, ple de mosques

Reus. La plantilla roig-i-negra esclata contra les males condicions de la gespa de l’estadi municipal i mostra el seu malestar amb el club: no ho ha solucionat i l’equip s’entrena en superfície artificial

El Reus afrontava la seva tercera temporada a segona A amb uns horitzons molt esperançadors: s’havia configurat un bon bloc i aquest havia de ser l’any de la consolidació en el futbol professional. Tothom a la capital del Baix Camp comptava a fer un pas endavant. En qüestió d’un mes i mig, però, tot s’ha torçat. I de quina manera. Primer va ser el conflicte amb la Lliga, que va deixar jugadors importantíssims sense fitxa i la plantilla sota mínims i, ara, unes condicions de treball indignes en el context del futbol professional. “L’estat de la gespa és lamentable i no ens permet fer el nostre joc”, denunciava després de la derrota contra el Granada (1-2) el capità, Jesús Olmo, que feia pública la situació esperpèntica amb què es treballa: “Estem entrenant en un camp de gespa artificial, perquè els dos annexos d’herba natural estan fatal també.” El central, amb tot, demana respostes: “Esperem que des de dalt ens donin una solució, perquè ens queda cara de ximples: intentem jugar, rellisquem i la pilota bota com un conill. Amb tot el que hem passat per culpa de les inscripcions, ens ajudaria una mica que el camp millorés.”

Un altre dels pesos pesants del vestidor, Juan Domínguez, també es mostra molt taxatiu. “Toca dir-ho perquè és insostenible. Des de la jornada u que tenim un camp que no reuneix les condicions mínimes per al futbol professional. La gespa és més pròpia de categories regionals”, va dir el gallec, que, com Jesús Olmo, adverteix que el joc de combinació de l’equip es veu afectat greument per la gespa: “Jo mai no havia perdut tantes pilotes.” La plantilla, amb tot, està farta de com s’està gestionant la temporada per part del club: “Estem intentant mantenir a la superfície un vaixell que té forats per tot arreu. Que, amb tots els problemes que tenim, a sobre haguem d’acceptar aquestes condicions és vergonyós.”

ELS PROTAGONISTES

L’estat de la gespa és lamentable i no podem fer el nostre joc; rellisquem i la pilota bota com un conill
Jesús Olmo
central i capità del reus
Toca dir-ho: la situació és insostenible des de la jornada u. Aquest camp no reuneix les condicions mínimes del futbol professional
Que amb tots els problemes que hem tingut, a sobre hi hagi aquestes condicions és vergonyós
Juan Domínguez
MIG DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)