3a divisió FEF

Eficients al Narcís Sala

3a divisió. El Sant Andreu corregeix amb tres triomfs seguits el dèficit de punts com a local del curs passat, però Azparren avisa que també cal guanyar a fora. Avui, oportunitat a Ascó (12.30 h)

El Sant Andreu va aconseguir diumenge passat davant la Fundació Grama la tercera victòria consecutiva al Narcís Sala. D’aquesta manera, els quadribarrats semblen confirmar que, enguany sí, estan fent un fortí del seu feu, a diferència del que va succeir la temporada passada, quan van deixar escapar molts punts com a locals, handicap compensat amb el seu extraordinari rendiment a camp contrari.

Fins ara, només el Prat ha pogut puntuar a l’estadi andreuenc (0-0 en la primer jornada). El Santboià (3-1), el Llagostera (2-1) i la Fundació Grama (2-0) han caigut derrotats. A aquests resultats es poden sumar les eliminatòries de la copa Catalunya davant el Vilassar (2-0) i el Cerdanyola (3-1) i de la copa del rei davant el Gernika (1-0 en la pròrroga).

Mikel Azparren té clar que l’equip s’ha de fer “fort a casa”: “Pensem que és clau, i davant la nostra gent és més maco oferir victòries i poder celebrar-ho tots plegats.” També és conscient, però, que tocarà també millorar a fora. Fins ara: una victòria, un empat i dues derrotes. “Per estar a dalt, has de guanyar a fora i a casa. Si no, no et dona”, avisa el tècnic navarrès.

La primera oportunitat per començar a complir aquest bon propòsit arriba aquest migdia al camp de l’Ascó, en l’únic partit de la jornada de tercera avançat a avui (12.30 h). Així l’equip quadribarrat tindrà més dies per preparar el partit de la tercera eliminatòria de copa de dimecres que ve contra el Calahorra al Narcís Sala. Si guanya el partit, el Sant Andreu jugarà contra un dels grans de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)