Reus

Febles on han de fer-se forts

Reus. L’equip roig-i-negre, conscient que per sobreviure ha de treure rendiment a casa, ha sumat només dos punts de dotze com a local

El Reus és un equip minvat per una plantilla molt curta i per això té clar que per sobreviure ha de fer-se fort allà on, en teoria, té més ajudes, és a dir, al seu estadi. Però al municipal el Reus encara no ha guanyat cap partit i tan sols ha aconseguit dos punts en els quatre duels que hi ha disputat. Si es manté de moment fora dels llocs de descens és gràcies al rendiment a camp contrari, ja que les dues victòries amb què compta a la lliga les ha obtingut com a visitant, a Elx (0-2) i Tenerife (0-1). També va guanyar en la copa a Pamplona.

A casa, en canvi, no va passar de l’empat en les visites del Saragossa (0-0) i del Nàstic (1-1), i va caure derrotat contra l’Albacete i, diumenge passat, contra el Granada, en els dos casos per 1-2. El Rayo Majadahonda i el Lugo seran els propers rivals al municipal reusenc d’un equip que en aquest tram de competició afronta dos desplaçaments compromesos, contra l’Sporting demà dissabte i el Deportivo.

Els jugadors del Reus voldrien que els avantatges que tenen els equips com a locals es notessin. D’entrada, esperen que habitualment hi hagi a les graderies més dels 2.475 espectadors que van assistir al duel contra el Granada. És, aproximadament, la mitjana de la temporada passada, que estava força per sota –uns mil espectadors per partit– de la del curs de l’estrena a segona A. I, per altra banda, la plantilla desitja que es millorin les condicions d’una gespa que està en molt mal estat i que dificulta el joc de combinació.

MÉS AJUDES

L’equip voldria més assistència a l’estadi i, sobretot, una gespa en millors condicions

Carbonell apunta demà a Gijón

Abans de tornar a jugar a casa, el Reus afronta ara dos partits seguits a fora, demà a Gijón i dijous en la copa a Almeria. Per al duel contra l’Sporting, Xavi Bartolo podrà tornar a comptar amb Àlex Carbonell, tot i que el migcampista no està al cent per cent després de superar la contusió costal que l’ha afectat últimament. En canvi, en principi continuaran de baixa Mikel Villanueva, Fran Carbia, Ricardo Vaz i David Querol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)