Reus

Empat agredolç del Reus a Gijón (1-1)

Futbol. Un penal dubtós en el temps afegit ha permès a l’Sporting empatar un partit que el Reus tenia molt encarat gràcies a un gol de Linares en el segon temps

El Reus marxa d’El Molinón amb la sensació d’haver perdut dos punts més que d’haver-ne sumat un. I és que l’Sporting ha empatat en el temps afegit gràcies a un penyal molt rigorós d’Olmo sobre Neftali que ha impedit als de Xavi Bartolo aconseguir un triomf de prestigi en un dels camps històrics del futbol espanyol. Els asturians han començat millor, tenint més la pilota però el Reus ha sabut defensar-se bé i, sobretot amb un Edgar Badia brillant, ha aconseguit mantenir l’empat a zero fins el descans. El porter ha rebutjat dues ocasions clares per als asturians i ha estat protagonista en el tram final. En el minut 43, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Djurjevic perquè havia rematat amb la mà. I poc després de l’encert, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de l’Sporting per unes mans de Gonzalo Pereira tot i que la pilota li ha tocat clarament a la cara. Per justícia poètica, Edgar Badia ha aturat el xut de Djurjevic des dels 11 metres i ha permès al Reus arribar al descans amb empat.

En la segona meitat, el Reus ha millorat i ha creat més perill que en el primer temps. Després d’un gran contraatac d’Alfred Planas que no ha pogut culminar, Linares ha avançat els roig-i-negres. L’exjugador de l’Oviedo ha recollit una gran passada de Mario Ortiz dins l’àrea amb un gran control i una millor definició, i ha superat Mariño pel pal curt. Lluny de conformar-se, l’equip de Xavi Bartolo ha buscat el segon per intentar sentenciar el partit. L’Sporting, però, no ho ha posat fàcil i Edgar Badia s’ha hagut de tornar a lluir en els últims minuts, evitant en gol en una rematada de Djurjevic. En el temps afegit, l’àrbiter Varón Aceitón ha assenyalat penal en una acció rigorosa entre Olmo i Neftali. Aquest cop, però, Badia no ha pogut evitar la diana de Carmona i els asturians han aconseguit l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)