2a divisió FEF

Les illes dels malsons

Derrota. L’Olot perd per la mínima amb un gol del selvatà Nuha Marong i allargarà un curs més el seu malefici a les illes Balears, on no ha guanyat cap dels onze partits de la categoria

Atl. balears 1 olot 0

ATLÈTIC BALEARS:Klaus, Kike López, Vallori, Villapalos, Rubén González, Rovirola, Fullana, Canario (Hugo Díaz, 80’), Samuel Shashoua, Nuha (Adri Hernández, 66’) i Marcos (Álvaro Vega, 73’).OLOT:Ginard, Alan Baró, Barnils, Carles Mas, Blázquez (Alfredo, 64’), Masó, Hèctor Simón (Pedro del Campo, 84’), Jaume Pol (Xumetra, 68’), Guzmán, Marc Mas i Marc Nierga.GOLS:1-0 (53’) Nuha.ÀRBITRE:García Aceña.T.G.:Als locals Samuel Shashoua (55’) i Villapalos (61’); als visitants Albert Blázquez (37’) i Alfredo (87’).T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 1.300 espectadors a Son Malferit.

L’Olot continuarà un any més sense vèncer a les Balears després de perdre en la seva visita a l’únic representant de les illes, l’Atlètic Balears (1-0). Una diana del selvatà Nuha Marong (53’) va ser suficient per decantar la balança, ja que els olotins no van tenir el seu dia en atac i es van convertir en un equip gairebé estèril.

La nota predominant de tot el partit va ser la lluita per controlar mínimament la pilota i evitar xuts sense sentit que impedissin als jugadors d’atac ser protagonistes. L’Atlètic Balears ho aconseguia quan el seu millor jugador, Samuel Shashoua, entrava en joc i buscava combinar amb Marcos Jiménez, Nuha o Canario. L’Olot també ho intentava mitjançant el toc d’Hèctor Simón i l’ajuda de Guzmán, l’enllaç de Marc Mas i Marc Nierga en l’atac garrotxí. Les millors ocasions del primer temps, però, van ser per als balears, que van fer treballar de valent Ginard. El porter va evitar l’1-0 dels locals refusant els xuts de Canario (6’), Shashoua (14’) –es va encarar al d’Artà, providencial amb el peu– i Marcos. L’ex del Nàstic va rematar des del punt de penal després d’una combinació amb l’extrem cedit pel Tottenham (25’). Els de la Garrotxa van tenir la seva ocasió en els primers compassos del matx, però Masó no va desviar bé amb el cap una rematada mossegada d’Hèctor Simón des de la frontal de l’àrea.

Nuha dona el cop

El segon temps va començar de la pitjor manera per als futbolistes dirigits per Raúl Garrido. En el 53’, després que Blázquez gairebé aprofités un mal refús defensiu dels locals, Fullana va iniciar la contra fent arribar la pilota a Nuha. El davanter de Santa Coloma de Farners va controlar retallant a la vegada Carles Mas i va afusellar Xavi Ginard.

La diana va fer mal a l’Olot i va obligar el seu tècnic a moure la banqueta, però ni l’entrada d’Alfredo, Xumetra i Pedro va reactivar els volcànics, que veien com Manix Mandiola, l’entrenador dels locals, contrarestava els canvis ofensius amb moviments defensius per tancar el marcador al seu favor. De fet, els olotins fins i tot van veure com els balears podien sentenciar amb ocasions de Shashoua (77’ i 86’) i Rubén González (79’), que van tornar a topar amb un Ginard brillant. Només Jordi Xumetra va tenir una mínima oportunitat d’esgarrapar un punt, però la seva rematada després d’una pentinada de Barnils va sortir fora per ben poc (87’).

L’Atlètic Balears és un equip que sap jugar a Son Malferit, però crec que no hi ha hagut desigualtat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem patit la qualitat d’un jugador com Shashoua. No hem interpretat bé la jugada del seu gol; si no, hauríem pogut puntuar

Debut de Jaume Pol, directe a l’onze inicial

Raúl Garrido va sorprendre a tothom alineant per primera vegada aquest curs el lateral i carriler esquerre Jaume Pol. L’última incorporació de l’Olot un dia abans del tancament del mercat estival va disputar els primers minuts de la temporada i ho va fer partint en l’onze inicial en el lloc de Pep Chavarria. Pol, nascut a Palma de Mallorca, jugava a la seva terra, igual que Xavi Ginard (Artà), l’altre futbolista balear de la plantilla garrotxina titular en el partit d’ahir. A més de l’entrada de Jaume Pol per Pep Chavarria, Jordi Masó va tornar a l’onze en el lloc de Pedro del Campo; Barnils, després de complir una sanció, va ocupar el lloc de Lluís Aspar, i Marc Nierga, titular per segona vegada des de començament de campanya, va substituir Alfredo Gutiérrez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)