2a divisió FEF

El Sabadell referma la reacció a Saragossa

2a divisió B. En dos minuts, els arlequinats solucionen el compromís i s’emporten una valuosa victòria

EBRE 1 SABADELL 3

EBRE:Salva, Jon Ander, Teo Tirado, Michele, Ubay, Liñán (Sergio Cortés, 58’), Raúl, Gerrit, Mainz (Víctor, 70’), Sandro i Tiago (Javi Cabezas, 75’).SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu (Gato, 83’); Ángel, Adri Cuevas (Édgar, 81’); Antonio Domínguez (Valentín, 66’), Pedro Capó, Néstor Querol; Arturo.GOLS:0-1 (30’) Querol. 1-1 (81’) Javi Cabezas. 1-2 (85’) Gato. 1-3 (86’) Arturo.ÀRBITRE:Garcés Bargada.T.G.:al local Tiago i l’entrenador Manolo González; i als visitants Nico Delmonte, Arturo, Néstor Querol i Édgar.

El Sabadell va haver d’apel·lar una jornada més a l’heroïcitat per endur-se una victòria que li atorga la tranquil·litat que necessitava. El destí del partit entre els de Toni Seligrat i l’Ebre estava escrit per a un empat just, però a cinc minuts del final dues fuetades arlequinades van donar el triomf als visitants.

L’equip de Manolo González va començar colpejant amb un cop de cap de David Mainz que va picar en el travesser. La reacció dels vallesans va ser més encertada, ja que Querol va empènyer a gol una centrada d’Antonio Domínguez.

En el segon temps, l’Ebre va ensenyar les dents i, de nou, Tiago va enviar una pilota a la fusta. El premi li va arribar amb la diana de Javi Cabezas a nou minuts d’acabar l’enfrontament. Però, al cap de cinc minuts, els arlequinats van reaccionar amb una diana de Gato i una vaselina impressionant d’Arturo.