Un Figueres madur guanya al camp del Terrassa

3a divisió. La Unió torna a la lliga amb una victòria de prestigi a Terrassa i ja encadena tres jornades puntuant. Xavi Ferrón suma dos gols en dos partits

Terrassa 0 Figueres 1

TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez (Daisuke, 75’), Pallàs, Ferreira (Coro, 56’), Guzmán, Àlex Fernández, Sergi Arranz, Guti, Marcel Serramitja (Balboa, 75’), Yayá i Nils Puchades.FIGUERES:Aroca, Subi, Sergi Romero, Albert Canal, Carles Puig, Tena, Ritxi Mercader, Èric Vilanova (Èric Torres, 87’), Espuña (Sergio Álvarez, 60’), Xavi Ferrón i Álvaro (Murillo, 79’).GOLS:0-1 (70’) Xavi Ferrón.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:a Sergi Arranz i Guzmán del Terrassa, i a Álvaro i Sergio Álvarez del Figueres.

La jornada de descans que va viure el Figueres fa set dies no ha tallat la bona dinàmica amb què els de Joan Esteva van marxar de Cambrils fa quinze dies, i ahir, en un dels estadis més complicats de tercera i contra el Terrassa, una de les plantilles més potents, la Unió va encadenar la tercera jornada puntuant, amb un balanç de dues victòries i un empat. Els blanc-i-blaus, a més, ho van fer amb un triomf treballat, en què van haver de patir en defensa en algunes fases del joc, van saber resistir i, quan els va arribar l’oportunitat, Ferrón no va perdonar. L’atacant incorporat fa poques setmanes a la plantilla ja ha signat dos gols en dos partits i el seu instint golejador ha fet possible sumar quatre dels últims sis punts en joc. Ahir, a Terrassa, també va debutar el davanter Sergio Álvarez.

En la primera meitat, el Terrassa va portar la batuta del joc, però el Figueres, ben col·locat en defensa, va ser capaç d’estirar-se ràpid i amb perill quan robava la pilota. Arranz va ser el jugador més actiu per part del Terrassa, i a les files de la Unió, Xavi Ferrón va tenir a prop la primera diana del duel. Es va arribar al descans amb empat a zero, però amb un enfrontament d’alt voltatge a la gespa.

En la segona part, el Terrassa va estrènyer el setge a la porteria d’Aroca, que va haver d’intervenir en rematades de Nils (52’) i en un xut de falta de Coro (63’). Quan pitjor ho passava el Figueres, Ferrón va agafar l’esquena a la defensa i, sol davant d’Ortega, el va superar i va marcar el 0-1 (70’).

En els darrers instants, a la Unió li va tocar patir de nou i Daisuke, amb un xut al pal, va tenir l’empat a tocar.

El Terrassa ens ha sorprès a l’inici amb el dibuix tàctic. Ens hi hem sabut adaptar i ens hem replegat molt bé contra un gran rival
Serà una lliga molt dura, perquè hi ha molta igualtat. Ja veurem en quin lloc ens ubiquem