2a divisió FEF

Cuenca rescata un puntàs

2a divisió B. Un gol del central madrileny en el darrer instant del temps afegit permet al Barça B empatar contra un bon Vila-real B

barça b 1 vila-real b 1

BARÇA B:Iñaki Peña; Guillem Jaime, Migueza, Cuenca, Sarsanedas (Miranda, 70’); Aleñá, Oriol Busquets (Monchu, 67’), Riqui Puig; McGuane (Carles Pérez, 42’), Mujica i Collado.VILA-REAL B:Joan Femenías; Franquesa, Roger Riera, Pepe, Quintillà; Lomotev (Pedro Martínez, 82’), Ramón, Morlanes (Iván Martín, 62’); Samu, Rubén Mesa i Villa (Mario, 72’).GOLS:0-1 (32’) Quintillà, de penal. 1-1 (97’) Cuenca.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Cuenca, Aleñá i Guillem Jaime; i als visitants Quintillà, Franquesa, Roger Riera i Mario.PÚBLIC:2.044 espectadors.

El Mini va acollir ahir un dels partits en què es poden veure més quirats de tota la segona divisió B estatal i l’enfrontament, tot i estar molts minuts decantat a favor del Vila-real B, va acabar en taules. Tot plegat, gràcies a una rematada de cap agònica de Jorge Cuenca, que en el darrer segon del temps afegit (97’) va imposar-se al seu marcador en un córner i va rescatar un puntàs. Els gorguets van estar a punt de fer valer el seu estatus de líder, però l’esperit combatiu del Barça B, que va pressionar fins al darrer instant, va permetre als de casa enllaçar la setena jornada sense perdre.

En els primers compassos, els dos equips, conscients que al davant tenien un rival molt i molt perillós, van decidir no arriscar gaire. La possessió era per al Barça B, però el Vila-real B va demostrar que és un bloc molt ben treballat per Miguel Álvarez i va mantenir els blaugrana a ratlla. D’ocasions, amb tot, n’hi va haver molt poquetes, només xuts llunyans. Així, el gol va caure gràcies a un penal molt rigorós i protestat de Sarsanedas sobre Samu que Quintillà va enviar al fons de la porteria (32’).

Rauxa amb premi

En el segon temps el Barça B estava obligat a fer un pas endavant i va començar pressionant de valent els visitants. De fet, els de Javi García Pimienta van reclamar un parell de penals sobre Aleñá i Riqui Puig que l’àrbitre, seguint un criteri diferent al de la primera part, no va voler assenyalar. A l’equip de casa li costava arribar i una bona mostra d’això és que el seu primer xut entre els tres pals el va fer Mujica en el minut 54. La rematada, però, va ser fàcil per a Joan Femenías. En canvi, Iñaki Peña, a l’altra porteria, va haver de demostrar els seus reflexos en dues arribades de Franquesa i Mesa. Amb el pas dels minuts, el Barça B va anar augmentant la seva pressió sobre l’àrea grogueta i els blaugrana van aclaparar la rereguarda visitant. El Vila-real B va aguantar bé el setge, però, en el darrer instant d’un temps afegit llarguíssim va aparèixer la figura de Cuenca i els visitants van veure com s’esfumaven dos punts.