Nàstic

Crèdit esgotat a l’Anxo Carro

Nàstic. L’equip grana torna a mostrar la seva versió més apàtica, se situa cuer després de caure per la mínima a Lugo i Gordillo té tots els números per ser destituït avui mateix

lugo 1 nàstic 0

LUGO:Juan Carlos; Campabadal, Vieira, Josete, Kravets; Sergio Gil (Aburjania, 46’), Seoane, Pita; Iriome, Dongou (Escriche, 63’) i Lazo (Campillo, 81’).NÀSTIC:Isaac Becerra; Sebas Coris, Albentosa, Camaduro, Abraham; Brugui (Manu Barreiro, 52’), Fali, David Rocha (Javi Márquez, 62’), Tete Morente (Omar Perdomo, 69’); Uche i Manu del Moral.GOLS:1-0 (41’) Pita.ÀRBITRE:López Toca (col·legi cantàbric).T.G.:als locals Kravets, Sergio Gil, Vieira, Josete i Campillo; i als visitants Becerra i Fali.PÚBLIC:3.161 espectadors.

José Antonio Gordillo tenia poc crèdit i ahir el va acabar d’esgotar. L’entrenador del Nàstic era conscient que si volia continuar en el càrrec el seu equip havia de fer un partit convincent a l’Anxo Carro, i res més lluny de la realitat. Els grana van tornar a oferir aquella versió apàtica i grisa que fa setmanes que exhibeixen i van caure contra un Lugo més encertat. El resultat de tot plegat: el Nàstic acabarà la jornada últim i l’entrenador, tret de sorpresa majúscula, serà rellevat del seu càrrec.

La urgència pot fer-te espavilar o et pot enfonsar del tot. Ahir va sortir creu. El Nàstic va fer un mal partit a Lugo i només va mostrar la seva faceta més agressiva quan, amb el marcador en contra, es va veure obligat a atacar. Abans ho va buscar de forma tímida. En aquest context, l’equip de casa va sentir-se còmode, ja que tret d’accions puntuals, els de Gordillo, mancats d’intensitat, no van generar perill clar. De fet, per part dels grana, només Tete Morente, amb un xut forçat (8’), i Manu del Moral, amb una rematada que va salvar Juan Carlos (31’), van obligar a intervenir el porter local. El Lugo, per la seva part, va avisar amb un parell de canonades llunyanes de Pita i Kravets. Aquests dos xuts van ser el preludi de l’únic gol del partit: una rematada ajustada al pal del mateix Pita, que va aprofitar un rebuig d’Abraham (41’).

La rauxa arriba tard

El Nàstic va acabar el primer temps grogui i no va començar gaire millor el segon. De fet, els grana, van estar a punt d’encaixar un parell de gols. Només el pal, en un xut d’Iriome, i Isaac Becerra, en una rematada de Kravets, van evitar el 2-0. Aquests dos avisos van fer despertar els tarragonins, que, desesperats, van treure bona part del caràcter que duen a dins. La rauxa, però, no és sempre suficient. En el futbol fa falta precisió. I els davanters del Nàstic no van tenir-ne. Així, hi va haver una successió d’arribades del quadre tarragoní que no van arribar a bon port perquè, de fet, van ser molt precipitades. S’ha de dir, això sí, que els grana van tenir l’1-1 a tocar dues vegades. Primer, en una rematada desviada de Manu del Moral sol davant del porter (79’) i, després, amb un cop de cap d’Albentosa en el servei d’un córner en què la pilota va marxar llepant la fusta (91’). Al final, però, el gol no va arribar i el Nàstic va haver de lamentar un resultat de justícia.

ELS VESTIDORS

Jo i el meu cos tècnic treballem moltíssim, però hi ha decisions que no depenen de nosaltres [en relació a l’ultimàtum]
Això depèn del consell. Ells son els qui han de buscar solucions per a una situació delicada
José Antonio Gordillo
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

La decisió sobre Gordillo, aquesta tarda

La trajectòria de José Antonio Gordillo com a entrenador del Nàstic, si no hi ha cap gir radical dels esdeveniments, acabarà avui. El tècnic tenia un ultimàtum sobre la taula i el consell d’administració del club, que es reunirà aquesta tarda, té tots els números per executar-lo. Això sí, ahir el president, Josep Maria Andreu, no va voler avançar esdeveniments: “Tenim previst reunir-nos demà [per avui] i decidirem el que hem de fer, però és clar que estem tristos. Veníem a Lugo a guanyar i no hem aconseguit ni puntuar. Els nastiquers no mereixem la situació que estem vivint, i evidentment hem d’intentar canviar-la.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)