Girona

El primer partit sense Granell

Amb novetats. El capità no es recupera d’unes molèsties musculars i és baixa juntament amb el porter Gorka Iraizoz. Jonas Ramalho, Carles Planas i el porter Suárez entren per primera vegada en una convocatòria d’Eusebio

Àlex Granell, Gorka Iraizoz i Pedro Porro no s’havien pogut entrenar amb normalitat durant l’aturada de la competició, i només un dels tres va entrar en la convocatòria. És el jove extremeny, que forma part d’una convocatòria de 19 futbolistes, amb què Eusebio Sacristán n’haurà de descartar un a última hora. “Hi anem 19 per tenir coberts tots aquests petits problemes que hi ha pogut haver”, va reconèixer l’entrenador. Els problemes musculars faran que Granell es perdi avui el primer partit oficial de la temporada. El capità havia participat en tots els duels, sempre en l’onze inicial menys a Osca.

En la llista, destaca la presència de Jonas Ramalho i Carles Planas, que no havien format part encara de cap convocatòria de lliga. Tots dos, recuperats de les lesions que els van fer perdre les primeres jornades, van participar en l’amistós de la setmana passada contra el Tolosa. Ja no va jugar aquell partit a Peralada Gorka Iraizoz, de qui l’absència queda coberta per José Aurelio Suárez. L’asturià, que sol jugar amb el Peralada, debuta en una convocatòria.

UN DE MARGE

Porro, que també arrossegava molèsties, entra en una llista de 19 futbolistes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)