Girona

“A poc a poc anem creixent”

Delfí Geli. El president del Girona es mostra convençut que l’equip anirà a més amb el pas de les jornades, destaca la feina d’Eusebio i valora positivament el 0-0 obtingut a Anoeta

El Girona continua sent una gran font d’inspiració i ahir la Fundació Ramon Noguera va presentar la seva nova col·lecció de joies inspirada en el club i la ciutat gironina. En representació del Girona, a l’acte hi va assistir el president, Delfí Geli, que a més de destacar la iniciativa del projecte també va parlar de la trajectòria de l’equip en el segon any en la primera divisió. El president es va mostrar satisfet amb el rendiment i demana paciència tenint en compte el canvi a la banqueta que hi va haver al Girona a l’estiu, amb la marxa de Pablo Machín i l’entrada d’Eusebio Sacristán.

“Veiem l’equip bé, estem en un procés amb un nou entrenador que s’està posant al dia de com ha estat treballant el club els últims anys i que intenta aportar noves idees per transmetre el que vol. Estem contents, perquè l’equip està sumant i a principi de temporada això és el més important per no quedar-te enrere en la taula. Estic convençut que l’equip anirà creixent a poc a poc, ara està greixant la maquinària perquè tot funcioni bé”, va comentar Geli, que va destacar la gran competitivitat existent aquest curs. “Hem de ser conscients de qui som i contra qui juguem, som un equip que fa poc temps que estem a primera divisió i ens hem d’anar consolidant a la categoria. Hem d’anar any a any i és complicat, no és fàcil guanyar cada partit, s’està veient una lliga molt igualada, amb moltes sorpreses, i el Girona una vegada més està competint, donant la cara i conservant la seva filosofia.”

El president també va valorar positivament l’últim empat de l’equip al camp de la Real Sociedad (0-0) de dilluns passat. “És un molt bon punt, contra un club històric i un equip amb molta qualitat. Sempre que sumem a fora és bo i dissabte tenim un altre partit molt important a casa contra el Rayo Vallecano, els nostres jugadors estan mentalitzats i esperem que l’afició vingui a ajudar l’equip a aconseguir una victòria que ens donaria molta tranquil·litat.”

Sobre la greu lesió de Johan Mojica i la possibilitat de fitxar, Geli va comentar el següent: “És una noticia trista, per a ell en l’aspecte personal i per a l’equip, perquè és un jugador que ens va aportar molt i que ens dona unes variants molt interessants en la seva posició. En aquest moment estem valorant amb la direcció esportiva quina és la millor solució, si portar un jugador ara o esperar una miqueta. Estem mirant el mercat i valorant les possibilitats, buscant un jugador que ens aporti, però ho hem de mirar bé i tenir tranquil·litat.”

LES REACCIONS

Veiem l’equip bé, estem en un procés amb un nou entrenador que intenta aportar noves idees i transmetre el que vol a l’equip
El punt a Anoeta és molt bo i dissabte tenim un altre partit molt important contra el Rayo
Delfí Geli
president del girona

Ramon Noguera s’inspira en el Girona per a la seva col·lecció de joies

La Fundació Ramon Noguera va presentar ahir la seva nova col·lecció de joies, en la qual hi ha diferents articles inspirats en el Girona FC, com ara braçalets, penjolls, arracades o anells. Els articles, creats pels usuaris de l’organització, es podran comprar, entre altres llocs, a la Fira de Mostres i a la botiga en línia www.lafundacio.net. El club també té previst tenir un estand propi de la col·lecció en les seves instal·lacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)