Barça B

El Barça s’imposa a l’Inter i continua líder (2-1)

Futbol. Els blaugrana s’han avançat amb un 2-0 en la primera part però han acabat patint per sumar els tres punts

El Juvenil A del Barça ha guanyat a l’Inter en la tercera jornada de la fase de grups de la Youth League i continua líder del grup amb tres punts d’avantatge sobre el PSV, que ha empatat amb el Tottenham. El partit s’ha posat de cara ben aviat per als blaugrana, que s’ha avançat en el minut 3 amb un gol de Konrad, que ha rematat una assistència d’Ilaix, que debutava a la Youth League amb només 15 anys. Els blaugrana han estat molt seriosos en defensa i han buscat amb insistència el 2-0, que ha arribat a la mitja hora de joc. Ha estat Nils, després d’una jugada d’insistència en què el porter li ha rebutjat la rematada fins a dues vegades.

En la represa, l’Inter ha retallat distàncies amb un penal transformat per Colidio però el Barça ha respòs bé, amb una clara ocasió de Monchu per fer el tercer. Els italians, però, haurien pogut empatar amb ocasions de Colidio, Schiró i Adorante en un tram final en què han tingut el control del matx.