Segon temps per oblidar

Després del descans. El Figueres deixa escapar qualsevol possibilitat d’obtenir un botí a Granollers per culpa de tres gols en els 20 minuts posteriors a la sortida del descans

Granollers 3 Figueres 0

GRANOLLERS:Sergio, Capa (Raúl Torres, 55’), Víctor, Guillem, Oriol Molins (Marc Garcia, 66’), Killian, Joan Inés, Pau Darbra, Marti Soler (Èric Pujol, 79’), Cañaveras i Pastells.FIGUERES:Aroca, Romero, Tena, Vilanova (Gelmà, 79’), Ferrón, Ritxi, Hostench (Èric Torres, 66’), Sergio Álvarez, Dan Coll (Álvaro, 66’), Subi i Espuña.GOLS:1-0 (47’) Pau Darbra. 2-0 (57’) Raúl Torres, de penal. 3-0 (62’) Kilian.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:Als locals Joel Cañaveras, Martí Soler i Kilian, als visitants Tena, Dan Coll i Ritxi.PÚBLIC:uns 250 espectadors al municipal del carrer Girona.

El Figueres va encaixar la segona derrota consecutiva en un partit en què el Granollers va ser molt efectiu de cara a porteria després del descans. Els primers 20 minuts de la segona meitat van ser un malson per al conjunt de Joan Esteva perquè va encaixar tres gols que van tirar per terra la feina feta durant el primer temps.

El partit va començar amb domini visitant, tot i que els primers minuts van estar marcats per un penal favorable als locals que Kilian Villaverde va enviar a la fusta abans del primer quart d’hora. La pluja va dificultar el joc per als dos equips i el xoc es va desenvolupar sense gaire més acció durant el primer temps malgrat que va ser la Unió l’equip que va posar més perill rondant l’àrea de Sergio amb més freqüència. Aroca no es va lliurar d’intervenir un parell de cops a les acaballes del primer acte en un magnífic lliure directe de Pau Darbra i, després, en un altre xut de Kilian.

Les bones sensacions del Figueres es van esfumar en l’entrada del segon temps, en què els gols van rajar l’un darrere de l’altre. Darbra va pescar dins de l’àrea la pilota després d’una aturada d’Aroca a xut d’Oriol Molins i no va perdonar. Poc després, Kilian va provocar un altre penal i, aquest cop, el veterà Raúl Torres va executar al fons de la porteria. Enel minut 62, Kilian va aprofitar un altre rebuig a un cop de cap de Molins i va acabar amb qualsevol possibilitat per a l’equip dirigit per Joan Esteva. Tot i això, la Unió va voler retallar distàncies i va mostrar certa voluntat. Marc Gelmà va tenir una gran ocasió en el temps afegit, però la seva pilota va anar a parar al pal.

En la primera part, hem estat bé, però en l’inici de la segona, se’ns ha escapat el partit. El resultat final potser és un pèl excessiu
Ara, ens hem d’aixecar perquè ens ve un partit molt important a casa contra la Grama