3a divisió FEF

El Llagostera, imparable

En ratxa. Dos grans gols d’Eric i Moussa donen la cinquena victòria consecutiva a l’equip d’Oriol Alsina, que supera el segon classificat, el Prat, i reforça el lideratge

llagostera 2 EL prat 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Amantini, Lucas Viale (Cunill, 81’), Bigas, Pol Gómez, Pitu (Maik, 74’), Moussa, Gil Muntadas, Eric (Medina, 23’) i Sascha.EL PRAT:Andrés, Ricarte, Cárdenas, Fede, Putxi, Toni (Guillem Jiménez, 57’), Zárate, Alex Pla, Carlos García, Héctor (Pau López, 57’) i Sergi Moreno.GOLS:1-0 (4’) Eric. 2-0 (42’) Moussa.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Lucas Viale, Pitu i Eric; i al visitant Ricarte.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

Gran partit i gran victòria del Llagostera, que va enllaçar el cinquè triomf seguit i fins ara ho ha guanyat tot a casa (18 punts de 18 possibles al municipal). A més, la victòria té un doble valor per als llagosterencs, ja que van superar el segon classificat, el Prat, i reforcen el lideratge al capdamunt de la classificació. El partit el van decidir dues obres d’art en forma de gols d’Eric (4’) i Moussa (42’).

El Llagostera va començar el partit endollat i als quatre minuts de joc ja guanyava gràcies a un espectacular golàs d’Eric, que va superar Andrés amb un gran xut des de fora l’àrea. Era el primer gol que encaixava el porter del Prat en tota la temporada. Amb avantatge en el marcador el Llagostera estava còmode damunt del camp, intens i sòlid en totes les línies, mentre que els visitants a poc a poc també anaven guanyant metres tot buscant l’empat. D’ocasions, però, no n’hi havia ni a un costat ni a l’altre, amb contínues interrupcions i molt de joc directe. Medina, que prèviament havia rellevat Eric, va fregar el 2-0 a la mitja hora de joc amb un xut que va anar al lateral de la porteria, abans que Lucas Viale, pentinant un córner de Pitu, enviés la pilota arran de pal. Qui no va perdonar va ser Moussa, que va marcar un gol de videoteca. L’extrem es va fer dues autopassades començant pel mig camp, va superar els defenses amb una gran velocitat i va definir amb un xut precís (42’). Un golàs. I així es va arribar al descans, amb un bon avantatge per a un Llagostera que havia estat superior.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica que havia acabat la primera, amb els llagosterencs portant el pes del partit i empenyent des de l’inici, amb dos xuts inicials de Medina i Gil Muntadas. El Prat tampoc s’arronsava i arribava amb perill a la porteria de Marcos, però els potablava no estaven fins en la rematada, com en un cop de cap de Sergio Moreno que es va estavellar al travesser. En el tram final el Llagostera va saber patir, va controlar el partit i va assegurar una victòria clau.

ELS VESTIDORS

Estem amb una confiança molt gran i ens està sortint tot. La qualitat individual ha estat decisiva, però és mèrit de tot l’equip

BATUT

L’equip va a més, però no podem abaixar els braços i hem de continuar treballant igual
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

PLE A CASA

El Prat i el porter Andrés van encaixar ahir els dos primers gols de la temporada
18
punts
de 18 possibles ha sumat el Llagostera a casa aquesta temporada, i ha fet del municipal un fortí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)