3a divisió FEF

L’Ascó fa confiança al cos tècnic que ja hi havia

3a divisió. Javi García, Miquel Aguza i Albert Ávila dirigiran en grup l’equip verd

La junta directiva de l’Ascó ha trobat el relleu a Leo López en el seu mateix cos tècnic. De fet, hores després de comunicar la destitució de l’entrenador pels mals resultats de l’equip, que encadena nou jornades sense guanyar i que s’ha situat en zona de descens, el club va anunciar que el cos tècnic que acompanyava el tarragoní serà l’encarregat de dirigir l’equip a partir d’ara. El rol d’entrenador, doncs, el compartiran Javi García, que havia estat segon tècnic tant amb Leo López com amb Santi Castillejo, i els altres dos membres de l’staff, Miquel Aguza i Albert Àvila.

El gran i principal repte dels nous responsables de l’equip verd serà revertir una situació inesperada, ja que l’Ascó fa anys que configura projectes ambiciosos pensant en l’ascens. El trident d’entrenadors, amb tot, no trigarà a debutar, ja que hi ha jornada intersetmanal i l’equip juga dijous al camp del Martinenc, que és el cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)