Reus

Tito denuncia el Reus

Danys i perjudicis. El mig colomenc, fart de la seva situació, durà el club roig-i-negre als tribunals perquè entén que el fet de no poder competir perjudica el seu futur com a futbolista

El panorama al Reus es va enfosquint a mesura que avancen les setmanes. El grapat de situacions anormals que viu l’entitat roig-i-negra des de l’estiu passat està afectant tots els membres de la plantilla i els treballadors del club. I ja n’hi ha algun que ha esclatat. És el cas del migcampista Tito Ortiz, un dels futbolistes que no van poder ser inscrits en la lliga l’agost passat, que, veient la seva situació professional i el comportament que està tenint la directiva amb ell, ha decidit passar a l’acció i denunciar el Reus. “La denúncia és per danys i perjudicis, perquè el fet que no pugui jugar com a mínim fins al gener farà que la meva nòmina de partits disputats aquesta temporada sigui molt petita o inexistent, fet que em devalua de cara a buscar una sortida en un altre club”, va explicar Tito en una entrevista a la Cadena Ser. Per mirar de buscar una solució intermèdia, l’experimentat futbolista va fer un oferiment al club: allargar el contracte una temporada més i assegurar-se així el futur a mitjà termini. La resposta, però, va ser un no taxatiu. “Vaig fer aquesta proposta, que és la que em sembla més lògica i coherent, però el president em va deixar clar que no em renovarien”, detalla el mig de 33 anys, que es queixa amargament de l’actitud que la directiva ha tingut amb ell: “Som futbolistes però també persones, m’hauria agradat rebre un tracte més pròxim i amb més humanitat.”

El jugador, amb tot, veu el seu futur lluny de la capital del Baix Camp. “La meva prioritat era continuar aquí però he topat amb un mur”, exposa Tito, que continua treballant per arribar al mercat d’hivern en bones condicions: “Al final has de ser egoista i pensar que al mes de gener es poden obrir noves oportunitats, així que la idea és arribar-hi amb plenitud.” Tito, això sí, no descarta que la denúncia s’acabi retirant si la situació del club se soluciona, però té molt clar que perquè això succeeixi cal que arribin nous inversors: “Ara mateix, la venda del club és l’única solució possible.”

EL PROTAGONISTA

La denúncia és per danys i perjudicis, ja que el fet que no pugui jugar com a mínim fins al gener em devalua com a futbolista
Havia ofert al club l’opció de renovar per un any més, però m’han deixat clar que no ho faran
Tito Ortiz
MIGCAMPISTA DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)