Girona

Juanpe i Stuani, a punt

Recta final. El central i el pitxitxi es van exercitar amb normalitat ahir a la Vinya i tot apunta a que estaran a disposició d’Eusebio per reaparèixer aquest dissabte a Montilivi contra el Leganés

L’entrenament d’ahir a la Vinya es va acabar amb una sessió fotogràfica de la plantilla 2018/19, que al gener possiblement s’hagi d’actualitzar en funció de les incorporacions que es produeixin. En el moment de disparar els flaixos no hi eren Mojica –el colombià, amb croses, va visitar els seus companys però va marxar abans no s’acabés l’entrenament– ni Aday, que van ser operats la setmana passada. Sí que hi eren la resta de jugadors, tot i que Douglas Luiz i Portu no podran ser dissabte sobre la gespa de Montilivi per enfrontar-se al Leganés i treballen amb la vista posada en l’Espanyol-Girona del dia 25 de novembre, després del parèntesi del cap de setmana del 17 i 18.

Juanpe i Stuani

Dels set futbolistes que no van poder jugar a Mestalla, la recuperació de Juanpe i d’Stuani va pel bon camí i es confia que tots dos puguin estar a disposició d’Eusebio per enfrontar-se al Leganés. El canari, que va haver de demanar el canvi contra el Rayo en el minut 50, ja ha deixat enrere el trencament al gluti. El davanter, entre cotó fluix des d’Anoeta (va jugar els 20 últims minuts però va recaure i no va poder jugar ni contra el Rayo ni contra el València), també sembla molt recuperat del trencament als adductors.

Si Eusebio els té disponibles, la seva participació hauria de ser segura. Sobretot la d’Stuani, després que Seydou Doumbia no hagi aprofitat les oportunitats que ha tingut. Jugui o no dissabte, l’uruguaià sí que és candidat a entrar en al llista que Tabarez ha de donar ben aviat pel doble compromís contra el Brasil (el dia 16 a Londres) i França (el dia 20 a París).

Pel que fa a Juanpe, el central també és indiscutible tot i que els seus substituts (Alcalá contra el Rayo i Muniesa al camp del València) han estat a molt bon nivell.

A qui recuperarà Eusebio amb tota seguretat és a Choco Lozano una vegada va complir a Mestalla el partit de sanció que se li va imposar per la vermella directa que va veure per una dura entrada a un jugador del Rayo.

Qui no es va entrenar ahir va ser Bounou, el gran protagonista de l’onzena jornada de lliga per les seves aturades a Mestalla. El porter té molèsties, però la seva participació no perilla.

LES ABSÈNCIES

Tot i els bons resultats, la baixa d’Stuani s’ha notat molt més que la de Juanpe

STUANI I L’URUGUAI

Està pendent de la convocatòria per jugar contra Brasil (a Londres) i França (a París)

CHOCO LOZANO, OK

Ja ha complert el partit de sanció per la vermella contra l’Eibar i està disponible

DOUGLAS I PORTU

La seva evolució és més lenta, però el seu objectiu és tornar al camp de l’Espanyol

YASSINE BOUNOU

Amb molèsties, el porter no es va entrenar, però va ser una mesura de prevenció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)