Girona

Convocats a la junta només els que arribin a 1.784 accions

Limitat. Els que no reuneixin el mínim d’accions no podran assistir a la junta d’accionistes el 13-D

El Girona va anunciar ahir que el dijous 13 de desembre se celebrarà a Montilivi la junta general d’accionistes ordinària i extraordinària, que tindrà entre altres punts a l’ordre del dia l’informe del president, l’aprovació dels comptes anuals de la temporada 2017/18, el pressupost de la temporada 2018/19, l’informe de la gestió social i la creació del web corporatiu. La novetat, tal com es va aprovar en la junta del curs passat, serà que només els titulars d’almenys 1.784 accions podran sol·licitar la targeta d’assistència, mentre que els que no hi arribin s’hauran d’agrupar amb altres accionistes per arribar al mínim exigit i hauran d’estar representats per una sola persona.

Perquè tots els accionistes tinguin veu i puguin interactuar amb el club, el 12 de desembre, el dia abans de la junta, el club organitzarà una trobada informativa per a tots els accionistes amb el president Delfí Geli i el president del consell d’administració, Ignasi Mas-Bagà, que respondran a totes les preguntes que s’hagin fet arribar anteriorment a través del web –sobre el com i el termini, el club n’informarà pròximament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)