Girona

El compte enrere, activat

20 de novembre. El Girona va rebre llum verd dilluns per part de la Lliga de Futbol Professional i té des d’aleshores quinze dies per concretar una nova incorporació

“L’autorització, si és procedent atorgar-la, tindrà una validesa màxima de quinze dies, transcorreguts els quals sense que es formalitzi la llicència caducarà.” L’article 124 del reglament general de la federació espanyola especifica bé el termini que té un club per cobrir amb un fitxatge la baixa de llarga durada d’un lesionat, si és que rep l’autorització. En el cas de Johan Mojica, en tractar-se d’una operació d’encreuats, l’autorització és de manual. El club va rebre el llum verd dilluns, i els quinze dies de termini s’allargaran fins al 20 de novembre. És el marge que té el Girona, al qual tampoc convé demorar l’arribada del reforç perquè precisament és per posar remei a una situació d’urgència. La intenció del club blanc-i-vermell és aprofitar aquesta autorització i fer un fitxatge que reforci la demarcació més coixa, el carril. És per això que la direcció esportiva encapçalada per Quique Cárcel ha estat regirant les possibilitats d’un mercat reduït, perquè només es pot fixar en futbolistes de la lliga espanyola, amb el condicionant afegit que no és fàcil convèncer jugadors i clubs en plena competició. La bona situació de l’equip en la classificació rebaixa la desesperació, però amb sis partits de lliga encara al davant –comptant el de dissabte contra el Leganés–, a més de la tornada dels vuitens de copa contra l’Alavés abans d’arribar a Nadal, el club creu necessari fer l’esforç extra que li permet ara la Lliga. Si se n’acaba sortint i fa arribar en els pròxims dies un fitxatge d’urgència, la idea continuarà sent aprofitar també el mercat d’hivern, en què el ventall s’obre molt més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)