2a divisió FEF

Una qüestió d’eficiència

Copa Catalunya. L’Espanyol B aconsegueix el bitllet per a les semifinals després de superar per la mínima un Reus que va generar més ocasions de perill però al qual va faltar encert

espanyol b 1 reus 0

ESPANYOL B:Adri; Benítez (Víctor, 62’), Álex Salto, Genar, Erik; Pau, Damià (Manchón, 37’), Óscar (Villahermosa, 63’), Ángel (Max, 63’); Alberto (Nico, 49’) i Bojan (Corominas, 75’).REUS DEPORTIU:Pol Freixanet; Shaq Moore, Tito, Gaixas (Ayala, 46’), Guerrero (Arjona, 63’); Yoda, Vítor, Carbonell (Iker, 63’), Ricardo Vaz (Martí Vilà, 63’); Isaac Cuenca i Enri (Alfred Planas, 74’).GOLS:1-0 (65’) Max.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:al local Óscar; i als visitants Carbonell i Vítor.T.V.:al visitant Ricardo Vaz (92’), vermella directa.PÚBLIC:uns 300 espectadors.

L’Espanyol B jugarà les semifinals de la copa Catalunya al Narcís Sala contra el Sant Andreu d’aquí a dues setmanes. El conjunt blanc-i-blau, amb els menys habituals, es va mostrar molt solvent i es va imposar per la mínima a un rival de categoria superior com el Reus. Els roig-i-negres, que van poder disposar dels quatre jugadors no inscrits en la lliga –Vítor, Isaac Cuenca, Tito i Yoda–, van generar alguna ocasió de perill més, però els va faltar efectivitat.

D’entrada, l’Espanyol B va anar a mossegar. El filial blanc-i-blau va sortir amb una marxa més que el Reus i va posar a prova Pol Freixanet en dues ocasions: primer, amb un xut tou de Bojan i, poc després, amb una rematada d’Ángel que va topar amb el pal. Aquestes dues advertències van fer despertar el quadre del Baix Camp, que a partir del minut 10 va ser el dominador del matx. Els de Xavi Bartolo van generar més arribades, però els va faltar l’encert necessari per culminar-ne alguna. Qui va tenir el gol més a prop va ser Yoda, amb un xut que va anar al pal, i també Carbonell, amb una rematada forta però que va marxar alta per ben poc. Al descans, amb tot, s’hi va arribar amb la llauna per obrir.

Després de la represa la tònica del primer temps va continuar. El Reus buscava amb empenta el gol i l’Espanyol B es defensava bé, mirant també d’arribar amb perill a la porteria de Pol. Així, després de dues aproximacions visitants de Rubén Enri i Yoda que van acabar en no res, va aparèixer el local Max i va marcar l’únic gol del partit amb una bona rematada de cap (65’). El Reus va augmentar la pressió a partir de llavors, però es va trobar amb un rival ordenat i només Vítor, amb un xut de falta que va topar al travesser (80’), va estar a punt de fer canviar el signe del partit.

ELS VESTIDORS

Estic molt satisfet, més enllà del resultat, perquè hem competit de tu a tu contra un equip de segona A
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
Hem fet un bon partit. I el més important era que Tito, Yoda, Isaac i Vítor poguessin jugar de nou
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)