2a divisió FEF

La copa triomfa al Narcís Sala

Copa Catalunya. El Sant Andreu torna a guanyar un rival superior

SANT ANDREU 1 BARÇA B 0

SANT ANDREU:Iván, Jaume (Noguera, 80’), Juanma, Carroza, Juanan, Alcover (Guillem, 61’), Wander, Carlos (Izan, 91’), Ferran (David López, 46’), Josu i Elhadji (Kuku, 71’).BARCELONA B:Peña, Wagué (Mingueza, 46’), Araujo, Alejandro (Serrano, 80’), Miranda (Nico, 46’), Monchu (Cuenca, 46’), Ballou, Morer, Abel Ruiz, Collado (Busquets, 46’) i Nils (Carles Pérez, 60’).GOL:1-0 (25’) Juanma.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:al local Alcover; als visitants Morer i Cuenca.

El Sant Andreu va tornar a demostrar que es troba còmode amb la competició entre setmana. Els quadribarrats, un cop més, van superar un equip de superior categoria, en aquest cas el Barcelona B per plantar-se a les semifinals de la copa Catalunya.

El primer temps va ser presidit per la igualtat. El Sant Andreu va anul·lar ofensivament el filial, que amb prou feines va poder xutar un cop entre pals, en una falta massa centrada de Collado. En el minut 25, després d’una sèrie de rebots a l’àrea, Juanma va anotar a la mitja volta. El gol va donar ales als locals, que podrien haver anotat el segon en accions d’Elhadji, amb una vaselina llunyana desviada, i Alcover, de falta.

Després del descans, el Barcelona B no va ser capaç de crear perill davant un Iván gairebé inèdit. Només Carles Pérez, de falta, va generar por als locals, que, en canvi, haurien pogut sentenciar el duel amb dues opcions d’Elhadji –la primera de les quals, al pal– i una de Kuku.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)