2a divisió FEF

Embús de candidats

2a divisió B. La classificació encara no s’ha trencat i hi ha molta igualtat entre els equips situats en la lluita pels primers llocs, amb uns quants catalans amb ambició i bones sensacions

La primera fase de lliga en el grup tercer de segona B es basa en la igualtat. La classificació encara no s’ha trencat i, sobretot a la meitat alta de la classificació, hi ha uns quants equips separats per pocs punts. De moment, el Vila-real B i l’Hèrcules són els més forts i estan empatats en els dos primers llocs, el Lleida els segueix a tres punts de distància i l’Atlètic Balears completa els conjunts situats en zona de fase d’ascens a segona A. Entre l’equip mallorquí i el novè classificat, el filial del Llevant, hi ha només tres punts. Entremig hi ha quatre equips catalans que ja han presentat candidatura per lluitar entre els millors i que es mostren ambiciosos i amb bones sensacions: el Sabadell, el Barça B, l’Espanyol B i el Badalona.

David Gallego, tècnic del filial blanc-i-blau, considera que la igualtat que hi ha de moment no és casual: “És molt difícil enllaçar dues victòries, tots els partits són molt complicats. Hi ha equips a baix que guanyen un parell de partits i estan a dalt, igual que els que estem a dalt, que en dues males jornades ens podem veure a baix.” Gallego està encantat amb la competitivitat de la categoria, ja que assegura que és molt beneficiosa per als seus futbolistes, en plena formació. “Hi ha rivals d’entitats, bons camps. Ens ajudarà a progressar”, afirma. L’Espanyol B basa el seu bon inici en el rendiment al seu terreny de joc, on encara no ha perdut i encadena tres victòries. Demà espera obtenir la quarta en la visita de l’Ontinyent.

Xavi Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, també destaca l’ofici de la majoria d’equips de segona B, que “saben a què juguen i tenen les idees clares”. El filial blaugrana travessa un petit sot, amb tres partits sense guanyar, i diumenge visita el Terol.

El Sabadell, per la seva banda, és un dels equips més en forma del moment, ja que ha aconseguit tretze dels últims quinze punts en joc. “És important aprofitar la continuïtat dels bons resultats, fa cinc partits que no perdem, però tocant de peus a terra, i recordar que no vam començar bé”, afirma el central Nico Delmonte, que considera clau la solidesa que ha agafat el seu equip: “Hem anat creixent per ser més compactes i solidaris. La consistència ens està fent més forts.” El Sabadell visita diumenge el camp del Mestalla.

El Badalona no va començar gaire bé la temporada –no va aconseguir la victòria fins a la cinquena jornada–, però ara ha encadenat dues victòries convincents, contra el Castelló i l’Alcoià, que el mantenen ben situat. L’equip de Ramon Maria Calderé té una bona oportunitat per encadenar la tercera victòria demà al seu estadi contra l’Eixea.

LES REACCIONS

És molt difícil enllaçar dos triomfs, tots els partits són difícils. Hi ha molta competitivitat
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
Tots els partits són complicats perquè els rivals saben a què juguen i tenen les idees molt clares
Xavi Garcia Pimienta
entrenador del barça B
És important aprofitar la continuïtat de bons resultats, però tocant de peus a terra
Nico Delmonte
defensa del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)