2a divisió FEF

Dos partits per a Montes

2a divisió B. El Peralada no podrà disposar en els dos pròxims partits del seu capità, expulsat al final del matx al camp de l’Atlètic Llevant

Ahir es va saber la resolució de la sanció del capità del Peralada, Èric Montes, que va ser expulsat després del xiulet final del partit contra l’Atlètic Llevant. Segons va anunciar el comitè de competició, Montes haurà de complir dos partits de sanció per desconsideració a l’àrbitre, que en l’acta va reflectir que el jugador s’havia dirigit a ell dient-li “ves-te’n a la merda”. D’aquesta manera, Montes es perdrà el partit d’aquest diumenge a casa contra el València Mestalla i tampoc podrà jugar la setmana que ve al camp del Badalona –tampoc podria anar convocat amb el Girona.

Fins ara, Montes ha jugat els 90 minuts en els nou partits que ha estat disponible, i és que es va perdre dues jornades per anar convocat amb el primer equip i també va haver de complir un partit de sanció per l’acumulació de cinc amonestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)