2a divisió FEF

Tots vint-i-dos, una utopia

2a divisió B. El Peralada des de l’inici de curs està condicionat per les absències, i diumenge tornarà a tenir sis baixes. La sisena jornada és la jornada en què Chicho va tenir més recursos tot i tres baixes

Els problemes en l’inici de temporada del Peralada s’expliquen per molts motius, però un dels principals són les baixes que arrossega l’equip setmana a setmana. De fet, en cap de les 12 jornades Chicho ha pogut disposar dels 22 jugadors de la plantilla. Un dels motius és obvi, i és que Pedro Porro, tot i tenir fitxa amb els xampanyers, ha estat sempre en dinàmica del primer equip. Les absències, però, han anat sempre més enllà de l’extremeny, i és que entre els problemes burocràtics, les lesions, les sancions, les convocatòries de la selecció i les necessitats del primer equip, el Peralada ha tingut un mínim de tres baixes per partit. A més, un altre condicionant és que la plantilla té tres porters, cosa que ha provocat que la plantilla sigui de 20 jugadors efectius i que, més enllà de Marcel –el tercer porter–, Chicho no hagi tingut mai possibilitats d’escollir per fer la convocatòria. En concret, només ha deixat fora dos jugadors per decisió tècnica en alguna ocasió, i va ser en els casos de Yuya i Teo, quan encara no havien debutat ni estaven preparats per fer-ho.

La primera jornada va ser la més problemàtica, ja que Chicho només va disposar de 14 jugadors i no va poder completar la convocatòria de 18 tot i citar els tres juvenils. A banda de Pedro Porro, que era al Girona, aquell dia Suárez, Teo, Iago i Paik estaven lesionats, Bueno encara era al Barça B i Ferraresi i Yuya no tenien la fitxa a punt.

Problemes constants

Semblava que després de la primera jornada a poc a poc la situació s’havia de normalitzar, però no va ser així. La burocràcia no va permetre tenir les fitxes de Yuya i Ferraresi a punt fins a les jornades 4 i 6, respectivament. Les lesions també han tingut molt de pes, ja que han afectat fins a nou jugadors de plantilla, amb els casos especials de Teo, que no es va recuperar fins fa poques setmanes, i Álamo, que per diferents problemes físics no ha pogut acabar d’agafar ritme de competició. Les necessitats del Girona també han anat condicionant, i és que Suárez, Montes i Valery s’han hagut de perdre algun partit per anar convocats amb el primer equip. I per acabar-ho de complicar, Jordan i Montes s’han perdut partits per sanció i Ferraresi i Soni –serà baixa aquest diumenge– han hagut de ser baixa per compromisos internacionals.

Entre uns motius i uns altres a la plantilla només queden set jugadors –Vito, Marcel, Rober Sierra, Kilian, Andzouana, Moha i Miguélez– que han estat sempre a disposició de Chicho, mentre que, deixant de banda Pedro Porro, Álamo (10), Teo (8), Ferraresi (8), Suárez (6) i Santi Bueno (6) són els que més partits s’han perdut.

El més preocupant és que a curt termini no sembla que la situació hagi de millorar, ja que les lesions de Paik i Bueno encara s’allargaran unes setmanes i per a aquest diumenge –jornada 13–, per exemple, Chicho tampoc disposarà de Ferraresi i Soni, convocats amb la seva selecció, ni de Montes, que serà baixa per sanció els dos pròxims partits.

DOS CONDICIONANTS

El salt de Pedro Porro i els tres porters limiten d’entrada la plantilla a 20

DE TOT TIPUS

La burocràcia, les lesions, el primer equip, les sancions i les seleccions, les cinc grans causes

DUES DECISIONS

Yuya i Teo són els únics que han quedat fora de la llista per decisió tècnica

Pachón, un fix per a Chicho en la convocatòria

El davanter juvenil Àlex Pachón ha estat un dels beneficiats per les baixes, i és que s’ha guanyat del tot un lloc a la plantilla. De fet, el punta només va caure de la convocatòria contra el Conquense en la jornada 3 i ja ha jugat 8 partits –2 de titular–, i ha marcat fins i tot un gol. A banda de Pachón, Chicho també ha hagut de recórrer sovint als altres dos juvenils disponibles. Jofre ha entrat sis vegades en la convocatòria i ha jugat 4 partits –2 de titular–, mentre que Paco López ha entrat en dues llistes tot i no debutar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)