Nàstic

Es busca punt d’inflexió

Nàstic. El cuer, que només ha sumat un punt en els quatre últims partits, veu en la visita a un Numància irregular l’oportunitat d’iniciar la reacció

El Nàstic té poc marge d’error. Un sol punt en els últims quatre partits, el de l’empat de la setmana passada contra l’Almeria, el mantenen ancorat en l’última posició i fan més que necessari trobar un punt d’inflexió a partir del qual començar a bastir la reacció. Feble anímicament i mancat de confiança, una victòria en un partit a camp contrari, com avui a Sòria, seria una bombona d’oxigen, però una altra derrota el deixaria encara més tocat, sobretot tenint en compte que després dels partits d’ahir la zona de salvació està un punt més allunyada. Guanyar, en canvi, el deixaria a tres punts de les places de permanència.

Enrique Martín assegura que està animat amb el seu equip, que el veu cada dia més intens i amb les idees clares. El debut la setmana passada d’Imanol García i Ramiro Guerra al mig del camp va ser una dosi d’optimisme per al tècnic navarrès, de manera que avui els tornarà a posar d’inici contra un Numància que no troba la línia de regularitat que l’allunyi de la zona de perill. Després de tres partits sense guanyar, l’equip d’Aritz López Garai veu la visita del cuer com l’oportunitat de ressorgir.

LA PRÈVIA

Espero un partit intens contra un rival que voldrà tenir molt la pilota. Estic animat amb el meu equip
Enrique Martín
entrenador del nàstic
No és una final, però són tres punts molt importants. Ens falta contundència a les dues àrees
Aritz López Garai
entrenador del numància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)