2a divisió FEF

El triomf del Badalona s’escapa per un penal en l’últim minut

Revés inesperat. Els escapulats aconsegueixen resistir amb un home menys durant bona part del segon temps, s’avancen en el minut 88 però reben un revés definitiu en el temps afegit

CONQUENSE 1 badalona 1

CONQUENSE:Marqueta, Rey, De Pedro, Parera (Agi, 82’), Vega, Simón, Rubio (Adibe, 69’), Lozano, Cárcaba, David (More, 87’) i Jorge.BADALONA:Morales, Albarrán, Dani Hernández (Escudero, 89’), Robusté, Moyano, Estelles, Simón (Boniquet, 80’), Carbó, Chaco, Nana i Giva (Aly, 59’).GOLS:0-1 (88’) Aly. 1-1 (94’) Jairo, de penal.ÁRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:als locals Rubio i Jorge; als visitants Moyano, Robusté, Estellés i al tècnic Calderé.T.V.:doble groga als visitants Carbó (56’) i Albarrán (90’), i vermella directa al visitant Padilla (90’) quan era a la banqueta.

El Badalona va quedar amb un pam de nas en la visita a Conca. L’equip de Calderé va fer un esforç extraordinari per aguantar bona part del segon temps remant amb un home menys. A més, va gaudir del premi del gol en un contraatac a dos minuts del final, però en el temps afegit Albarrán va fer un penal, va ser expulsat i el Conquense va aconseguir empatar des dels 11 metres.

El primer temps va ser força igualat i tots dos equips van tenir possibilitats d’avançar-se. La batuta del joc la va portar el conjunt local, però el Badalona va aconseguir tapar totes les vies de connexió dels visitants amb el seu golejador Jairo. Tot i això, el Conquense hauria pogut marcar amb una rematada acrobàtica de Jorge, el jugador més destacat del partit, que va ser aturada per Morales, que, més tard, va sortir malament i va deixar la pilota als peus de Lozano, però Robusté va salvar el gol in extremis. Els escapulats van intentar colpejar amb accions de Giva i, ja en el segon temps, amb una ocasió de Robusté, que va enviar la pilota al travesser.

L’expulsió de Carbó (56’) va obligar a tancar-se el Badalona, que es va defensar bé i va aconseguir gaudir d’una oportunitat, en una pilota interceptada al mig del camp, en forma de contraatac que Aly va culminar davant Marqueta. Al final, però, un penal comès per Albarrán va significar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)