Nàstic

El Nàstic cau golejat a Los Pajaritos (3-0)

Nàstic. Els grana han perdut contra un Numancia que ha decidit el partit en la segona part

El Nàstic de Tarragona s’enfonsa a la cua de la classificació després de perdre el cinquè partit de lliga consecutiu. Els d’Enrique Martín han caigut per 3-0 contra el Numancia en un partit que s’ha decidit en el segon temps.

Els grana han tingut alguna ocasió per marcar en la primera part, fins i tot amb una pilota al travesser de Manu Barreiro, però el marcador no s’ha mogut fins després del descans. Ha estat gràcies a Higinio, que ha rematat de cap una centrada des de la banda per avançat el Numancia. La desgràcia dels grana ha continuat amb un gol en pròpia porteria d’Albentosa del 63’ que ha complicat molt les coses pels d’Enrique Martín. El Numancia ha certificat el triomf en el 76’ amb un gol de Nacho.