2a divisió FEF

El Badalona, indignat amb l’arbitratge de la Fuensanta

2a divisió B. L’expulsió de Carbó i un penal en contra en l’últim minut que provoca l’empat encenen el vestidor escapulat

El Badalona es va sentir atacat per l’àrbitre, José David Martínez Montalbán (col·legi murcià), en l’empat contra el Conquense a l’estadi de la Fuensanta (1-1). El conjunt escapulat va patir l’expulsió de Marc Carbó a mitja hora d’acabar el partit i un penal en contra en l’últim minut que igualava el gol de Coulibaly instants abans. A més, Albarran va ser expulsat per haver protestat després de cometre el penal i Padilla, des de la banqueta.

“Lamentable, lamentable i lamentable. Feia anys que no veia un robatori d’una manera tan astuta”, deia Ramon Calderé, després de l’enfrontament: “Ho dic tranquil·lament, ja fa anys que estic més calmat. Però la realitat és que l’àrbitre no pot tenir la consciència tranquil·la. Tothom ens equivoquem però ja està bé perquè aquí ens juguem tots la feina”, afegia el tècnic. “Tothom parla del comportament i de l’actuació dels jugadors però també se n’hauria de parlar, del que passa amb els àrbitres”, es queixava el veterà central Moyano: “El que ha passat avui [per diumenge] ha estat un robatori a mà armada.”

LES REACCIONS

Lamentable, lamentable i lamentable. Feia anys que no veia un robatori així
Ramon Calderé
entrenador del badalona
El que ha passat avui [per diumenge] ha estat un robatori a mà armada. Ja n’hi ha prou
Ismael Moyano
central del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)