El Girona guanya l’Alavés i avança en la copa (2-1)

A vuitens. Granell i Portu capgiren el gol d’Alcalá en pròpia porta i els d’Eusebio estaran presents en el sorteig del 13 de desembre

El Girona s’ha classificat pels vuitens de la copa després de superar l’Alavés (2-1) amb remuntada inclosa i fer bo l’empat a dos de l’anada a Mendizorrotza.

En la primera part cap dels dos equips hi ha posat la màxima intensitat. El Girona i l’Alavés han jugat a veure-les venir i pràcticament no hi ha hagut ocasions. Només en els instants finals, amb dos xuts de Burgui, els visitants han estat a prop del gol.

En la segona part el partit s’ha animat més. El Girona ha començat atacant buscant el gol que encarrilés la classificació però en un contraatac de l’Alavés Alcalá no ha estat fi i s’ha marcat el 0-1 en pròpia porteria. El cop ha estat dur per un Girona que li ha costat reaccionar, però ho ha fet i Granell, de falta, ha empatat el partit (1-1). L’embranzida no ha acabat aquí i pocs minuts després Portu ha rematat una centrada de Roberts per fer el 2-1 definitiu.