Girona

Una setmana d’espera per saber el rival

El sostre. El Girona no arribava als vuitens de final des de la temporada 1948/49. El sorteig es farà el dijous 13 a Las Rozas

Un cop a primera divisió, el Girona tenia molt més a l’abast avançar en una competició en què no recordava gaire res de bo. No se’n va sortir la temporada passada, eliminat de seguida pel Llevant, però sí en la segona experiència a l’elit. El Girona ha accedit als vuitens de final de la copa, el seu sostre en la competició, una eliminatòria a la qual no arribava des de fa setanta anys. La darrera vegada va ser la temporada 1948/49, eliminat de manera contundent pel Barça (9-0) en una eliminatòria que inicialment s’havia de jugar a Girona però que es va traslladar a Barcelona a canvi de diners.

El Girona s’haurà d’esperar una setmana per saber el rival dels vuitens de final. Tot i que els setzens es tanquen avui, el sorteig no es farà fins al dijous 13 de desembre, perquè la FEF l’ha unit amb el de la copa de la Reina i la copa Federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)