Girona

Ambició tot i la gran càrrega

Rivals. Un cop assolits els vuitens, la plantilla del Girona manté que la copa no és secundària, tot i la densitat del calendari durant el gener

El Girona serà un dels setze equips que tindran una bola amb el seu nom en el sorteig de copa que es farà dijous vinent, 13 de desembre, a las Rozas (16 h). El conjunt dirigit per Eusebio Sacristán participarà per primera vegada en l’època moderna i amb la denominació actual en l’eliminatòria de vuitens, un fet que obligarà els gironins a jugar cinc partits entre el cap de setmana del 5 i 6 i del 19 i 20 de gener, un afegitó de càrrega per a la plantilla, minvada per unes lesions que han afectat més de la meitat dels futbolistes. Tot i això, els jugadors blanc-i-vermells mantenen el discurs ambiciós i confien a fer un bon paper en la copa per il·lusionar encara més la seva afició: “M’agradaria un rival que ens permetés ser optimistes i així intentar passar a quarts per continuar il·lusionant l’afició”, comentava Àlex Granell a la conclusió del matx d’anada dels setzens contra l’Alavés.

El sorteig de copa serà pur entre tots els equips i la primera bola determinarà l’ordre de l’eliminatòria: “Ja vam dir que la copa no és secundària. Tenim ganes d’aprofitar aquesta competició i volem arribar com més amunt millor. Si ens toca un rival d’entitat la motivació serà doble i ho donarem tot per passar” explicava el davanter del Girona Portu.

LES REACCIONS

Barça 1r
Sevilla 2n
Atlético 3r
Madrid 5è
Llevant 6è
Espanyol 7è
GIRONA 8è
Getafe 9è
Real Sociedad 10è
Betis 11è
València 14è
Valladolid 15è
Leganés 16è
Vila-real 17è
Athletic Club 18è
Sporting 11è (2a A)
Ja vam dir que per nosaltres la copa no és secundària. Tenim ganes d’aprofitar aquesta competició
Portu
davanter del girona
M’agradaria un rival que ens permetés ser optimistes i així intentar passar a quarts de final
Àlex Granell
mig i capità del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)