Territorial

Una taula partida

Div. d’honor juvenil. El Girona es desfà del Manacor, continua sisè i obté un marge de cinc punts respecte al seu perseguidor immediat, el Nàstic

girona 3 manacor 1

GIRONA:Rubén, Joel (Eloi, 41’), Iván, Manel, Víctor, Miguel, Ilyas (Piany, 65’), Tortosa, Muñi, Mate (Pau, 84’) i Rashid (Aleix, 56’).MANACOR:Puig, Rubio (Martorell, 81’), Villalonga (Ricard, 69’), S. Balle, Ll. Balle, Soute, Alex, Corbacho, Vadell (Montes, 65’), Llabres, Ginard (Agus, 84’).GOLS:1-0 (9’) Mate. 1-1 (18’) Vadell. 2-1 (57’) Aleix. 3-1 (83’) Muñi.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Ivan i Mate; als visitants Rubio i Ll. Balle.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va superar el Manacor (3-1) i va tancar la primera volta de la lliga amb tres punts vitals que parteixen la classificació i que deixen els gironins entre els sis primers amb un marge de cinc punts respecte al setè, el Nàstic.

En la primera meitat, l’equip dirigit per Àlex Marsal no va estar del tot fi. En els primers minuts, això sí, els blanc-i-vermells van controlar el matx i van dominar la possessió, fet que els va permetre avançar-se en el marcador amb un gol de Mate (9’), que va aprofitar la passada de la mort del lateral Joel. El Manacor va reaccionar i en el minut 18 va empatar el matx, fet que va deixar estabornits els gironins. En la segona part, el Girona va posar una marxa més que el rival i en el minut 57 Aleix va rematar creuat amb el cap en el llançament d’un córner executat per Mate. El gol va permetre als locals acomodar-se del tot al matx i concedir poc als balears. De fet, els gironins haurien pogut ampliar el seu avantatge mitjançant Arnau o Mate, però van haver d’esperar al minut 83, quan Muñi va aprofitar una gran passada de Piany per creuar la pilota a la sortida del porter i sentenciar definitivament el partit.

DE MENYS A MÉS

En la segona part, els d’Àlex Marsal van ser superiors però van tardar a sentenciar el matx